MónTerrassa
Es presenta el logo oficial de la Copa del Món Femenina d’Hoquei 2022
  • CA

La Federació Internacional d’Hoquei, juntament amb la Real Federación Española de Hockey i la Federació d’Hoquei dels Països Baixos, presenten el que serà el logo oficial de la Copa del Món Femenina d’Hoquei, que s’iniciarà el pròxim 1 de juliol de 2022 a Terrassa i Amstelveen, ciutats coseu del Mundial d’Hoquei Herba Femení del 2022. La imatge triada com a logo oficial del campionat barreja els colors vermell i taronja, característic de les seleccions amfitriones, Espanya i Països Baixos, dos països que ja estan classificats per a la Copa del Món, de la mateixa manera que Bèlgica, Anglaterra i Alemanya, que es van classificar en l’EuroHockey disputat el passat mes de juny. Aquests equips, juntament amb altres 11, completaran els 16 que participaran al Mundial d’Hoquei Herba Femení, on participaran les millors jugadores d’aquest esport d’arreu del món.

Així, des d’avui, totes les accions que es desenvolupin relacionades amb la Copa del Món Femenina d’Hoquei portaran aquesta imatge identificativa que segueix el format utilitzat en edicions anteriors. La Federació Internacional d’Hoquei (FIH) ha dissenyat un vídeo que presenta la nova imatge de la Copa del Món d’Hoquei Femení 2022.

D’aquesta manera, s’inicia el compte enrere per a la celebració de la propera Copa del Món Femenina d’Hoquei, un campionat que, com recorda el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno: «Es tracta de l’esdeveniment femení d’hoquei més prestigiós del món i del major esdeveniment esportiu que acollirà Terrassa després d’haver estat subseu dels Jocs Olímpics Barcelona 92. Es tracta d’una oportunitat única per a la nostra ciutat, bressol de l’hoquei català, per a la promoció de Terrassa, l’hoquei i l’esport femení arreu del món».

Per la seva banda, el president de Real Federación Española de Hockey, Santiago Deó, ha declarat que: «Per a la RFEH, és un enorme privilegi i un repte organitzar a Terrassa la FIH Hoquei Women’s World Cup 2022 després de molts anys sense organitzar un esdeveniment de tan gran magnitud i en una aposta que fem per l’esport femení. Estic segur que serà un enorme èxit a nivell esportiu, d’organització i de presència de públic a les grades».

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa