MónTerrassa
Els errors i la manca de finalització condemnen les sèniors del CV Terrassa
  • CA
Les jugadores del sènior femení del CV Terrassa
Les jugadores del sènior femení del CV Terrassa | CV Terrassa

!--akiadsense-->

El passat diumenge 14 de març el CV Terrassa sènior femení va rebre la visita del CV Martorell en la represa de la competició després de 4 mesos inactiu a causa de les restriccions imposades pel COVID. Les egarenques van perdre el partit per 0-3, amb resultats dels sets 16-25, 19-25, 18-25.

Les egarenques en el 1r set van començar de forma fulgurant amb un 4-0. Però va ser un miratge: quant les martollerenques es van afermar al camp, van començar a remuntar i van enlairar-se a la primera part del set fins a 9-16. L’equip local va tenir massa errades en el servei i en la recepció i tot i millorar aquest apartat al final, la puntuació es va mantenir constant fins al 16-25. Al 2n set, l’equip tècnic va moure la banqueta i tornava a apostar per una tàctica 6-2. Ara, tot i veure’s un joc més consistent de les egarenques, no es reflectia en el marcador, ja que van arribar igualades al 18-17. Una sèrie d’errors seguits en el posicionament en camp i falta de comunicació en pilotes en zona d’interferència donaven el set a l’equip del Martorell per 19-25.

En el 3r set el Martorell ja no va concedir oportunitats. Mica en mica s’anava distanciant en el marcador. Les de Terrassa no aconseguien acabar el punt amb contundència, cosa que sí feia l’equip visitant. Des de bon principi van agafar un avantatge còmode de 4 punts, en la 1a meitat del set fins al 9-13. Aquí, l’equip egarenc ja no mostrava ordre en el seu joc, cosa que va aprofitar el Martorell per aconseguir un parcial de 6-1 fins arribar a un 10-20. Poca cosa podien fer les egarenques sinó maquillar el resultat fins al 18-25 final.

Les egarenques, amb falta de definició en l’atac i errors per disposició tàctica necessiten assegurar els pròxims partits per no haver de disputar la fase de descens de categoria. La setmana vinent el CV Terrassa es desplaça a Molins de Rei per enfrontar-se a l’equip de Disano Volei Molins al poliesportiu municipal Molins de Rei el diumenge 21 de març a les 12:30h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa