MónTerrassa
Eric Ruiz diu adéu al Terrassa FC
  • CA

Eric Ruiz Rubio (19/05/1995) deixa de formar part del Terrassa FC. El club ha informat que el lateral dret, que es va incorporar al club el 2 de juliol de 2019 procedent del Santfeliuenc FC, causa baixa de l’equip terrassista de la propera temporada.

Ruiz ha disputat 1.414 minuts de lliga amb el Terrassa FC en 15 matxs i 63′ entre els dos partits de ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió B. El Terrassa FC vol agrair públicament a Eric Ruiz “el seu treball i la seva exquisida professionalitat i dedicació al llarg de tota aquesta temporada i li desitja molta sort en el futur personal i professional”.

D’altra banda, el club ha anunciat que Albert López Saura (27/07/1996) és la segona renovació confirmada del Terrassa FC 20/21. El mitjapunta egarenc, que va arribar al club el 13 de juny del 2019 procedent del Cerdanyola del Vallès FC, formarà part del conjunt de Xevi Molist de l’any que ve després d’una temporada marcada per la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre que va patir durant l’amistós de la pretemporada de l’any passat al camp de la UE Vic (0-2).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa