MónTerrassa
Els equips del CN Terrassa debutaran oficialment en el Torneig de la Represa
  • CA

Els equips sènior de waterpolo del Club Natació Terrassa disputaran el primer partit oficial de la temporada 2020-2021 en el marc del Torneig de la Represa, denominació que ha assignat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya, que es desenvoluparà durant el mes de setembre.

El sorteig de la competició s’ha celebrat aquest migdia. En categoria masculina, el conjunt de Dídac Cobacho ha quedat enquadrat en el grup C, en el qual tindrà com a rivals el CN Rubí, el CN Catalunya, el CN Granollers i el CN Vallirana. El grup A aplega el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Sant Feliu, el CN Barcelona i la UE Horta; el B està format pel CN Mataró, el CN Molins de Rei, el CE Mediterrani i el CN Poble Nou; i el D està integrat pel CN Sabadell, el CN Montjuïc, el CN Sant Andreu, el CN Premià i el CN L’Hospitalet. Aquesta primera fase es desenvoluparà en format de lliga a una volta. En el cas dels grups de cinc equips, es disputaran quatre partits en cinc jornades, previstes per al dimecres 16, dissabte 19, dimecres 23, dissabte 26 i dimecres 30 de setembre. Quant als grups de quatre equips, jugaran tres partits en tres jornades, programades per al dissabte 19, el dimecres 23 i el dimecres 30 de setembre. El calendari dels partits està per determinar.

Quarts de final, a l’octubre, i fase final, al gener

Els dos primers classificats de cada grup es classificaran per als quarts de final, que se celebraran a doble partit el dissabte 3 i el dimarts 6 d’octubre. El segon partit es disputarà a casa de l’equip amb millor classificació dins els seus respectius grups. La competició s’interromprà fins al mes de gener, quan tindran lloc les semifinals i les finals. Les semifinals es desenvoluparan a doble partit el 9 i el 12 de gener, mentre que la final pel títol està prevista per al 31 de gener en una seu pendent d’adjudicar. La resta de finals, per atorgar les posicions compreses entre la tercera i la divuitena, es disputaran el 30 de gener.

L’equip femení, en el grup A

Al seu torn, el conjunt de Xavi Pérez ha quedat enquadrat en el grup A, en què s’enfrontarà al CN Sabadell, al CN Sant Andreu, al CN Catalunya, a l’AE Santa Eulàlia i al CN Atlètic-Barceloneta. El grup B està format pel CE Mediterrani, el CN Mataró, el CN Rubí, el CN Sant Feliu i la UE Horta. Com en el cas de la competició masculina, la primera fase es desenvoluparà en format de lliga a una volta. En el cas del grup A, amb sis equips, es disputaran cinc partits en cinc jornades, mentre que, en el grup B, es jugaran quatre partits en cinc jornades. Els partits, amb calendari per determinar, estan previstos per al dimecres 16, dissabte 19, dimecres 23, dissabte 26 i dimecres 30 de setembre. Els quatre primers classificats de cada grup es classificaran per als quarts de final, que se celebraran a doble partit el dissabte 3 i el dimarts 6 d’octubre. El segon partit es disputarà a casa de l’equip amb millor classificació dins els seus respectius grups. La competició s’interromprà fins al mes de desembre, quan tindran lloc les semifinals, que es desenvoluparan a doble partit el dissabte 5 i el dijous 10. La final pel títol està prevista per al 31 de gener a les instal·lacions del CN Mataró. La resta de finals, per atorgar les posicions compreses entre la tercera i la desena, es disputaran el 30 de gener.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa