MónTerrassa
L’equip de DHF del CD Terrassa Hockey estrena entrenador
  • CA

L’equip de Divisió d’Honor del CD Terrassa Hockey disposarà de nou entrenador. Es tracta de Néstor Llobet que pren la responsabilitat com a primer tècnic que fins ara ocupava Ramon Rius. D’aquesta manera, les vermelles afronten la segona volta de la Lliga Iberdrola amb canvis a dins del cos tècnic. Llobet es retroba amb un bell conegut, Litus Ullés, a les direccions de l’equip, ha manifestat que agafa “amb moltes ganes” el nou repte. L’objectiu establert és clar: “progressar i fer la millor segona volta possible”.

Des del club han volgut donar l’enhorabona a Llobet, ja que va debutar amb victòria com a entrenador del DHF, i li han desitjat “molts encerts en aquest projecte que tot just emprèn amb un equip molt estimat per tota la família vermella”, segons han manifestat en un comunicat.

El passat diumenge 6 de març, l’equip va encetar la segona volta de la competició contra el Sardinero HC. El partit, que es va jugar a Les Pedritxes, va finalitzar amb una treballada i important victòria (1-0) que constata les clares intencions de les jugadores i tot l’equip tècnic, ara liderat pel Nèstor, de millorar els resultats. Aquest cap de setmana, dissabte dia 12 de març a les 12 del matí, les vermelles es desplaçaran fins a la capital catalana per veure-se-les amb el FC Barcelona, que és el cuer de la classificació. És doncs un partit a priori assequible per a les terrassenques i que pot ser vital per no haver de tenir el retrovisor del descens encès. Actualment, el CD Terrassa es troba ocupant la setena posició amb deu punts, i amb només dos punts de diferència respecte el penúltim, el Sardinero. La Lliga està liderada pel Polo amb 22 punts. L’altre equip de Terrassa, el Club Egara, ocupa la sisena posició, amb 12 punts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa