MónTerrassa
Les entrades per a la Copa del Món FIH d’hoquei a Terrassa, a la venda
  • CA

Aquest dimarts, 1 de març, surten a la venda les entrades per a la Copa del Món FIH Femenina d’Hoquei que tindrà una de les seus a Terrassa. D’aquesta manera, ja es poden adquirir els bitllets per veure els partits que tindran lloc tant a l’Estadi Olímpic, com també al Wagener Stadium d’Amsterdam, de l’1 al 17 de juliol de 2022. Recordem que a Terrassa es disputaran els partits corresponents als grups C i D, a més de partits de vuitens, quarts de final , les semifinals i la final. El combinat espanyol ha quedat enquadrat en el grup C i debutarà el pròxim dia 1 de juliol davant de Canadà, a les 21.30 hores. El diumenge 3 de juliol li tocarà veure-se-les contra Argentina, a les 21.30h, mentre que tancarà la fase de grups el dijous 7 de juliol davant de Corea.

Des de la Federació Espanyola d’Hoquei avancen que aquelles persones que les adquireixin abans del dia 10 d’aquest mes, gaudiran d’un 20% de descompte. Les entrades seran vàlides per una jornada i donaran accés a tots els partits que se celebrin aquell mateix dia. Els preus oscil·len entre els 13 i els 46 euros. A més, també hi ha la possibilitat d’adquirir els anomenats Gold Tickets, amb els quals es tindrà accés a la zona VIP de l’estadi. D’altra banda, els nens i nenes de 0 a 5 anys podran accedir de forma gratuïta a les instal·lacions, això sí, sempre acompanyats per un adult. Entre els 6 i els 12 anys, s’ofereix fins a un 50% de descompte en el preu de les entrades.

També hi haurà un 10% de descompte sobre el preu general per a aquells socis dels clubs d’hoquei de Terrassa i esportistes federats d’hoquei. I a més a més, hi haurà disponibles abonaments que permetran seguir totes les jornades o bé un abonament per selecció (per seguir els partits d’un mateix equip), així com altres packs, que oferiran preus reduïts respecte a les jornades individuals.

La venda d’entrades es realitza a través de la plataforma Ticketmaster clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa