MónTerrassa
Ensopegada del waterpolo de CN Terrassa contra el Quadis CN Mataró
  • CA

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va perdre el passat 12 d’octubre contra el Quadis CN Mataró amb un resultat de 9-11, en partit avançat corresponent a la tercera jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho, que va arribar a dominar de quatre gols en el tercer període, va encaixar un parcial sorprenent de 0 a 6 que va capgirar el resultat final. És la primera derrota egarenca en lliga.

Els terrassencs no van signar una bona arrencada. L’equip d’Andrei Iosep va situar-se 0 a 2 mitjan quart de la mà de Daura i De Weerd. La reacció local, però, va ser immediata, i Barroso, de penal, i Gutiérrez van empatar a dos en escassament un minut de joc. Tot i així, el Mataró va recuperar la iniciativa abans del final del període amb una diana d’Andrade (2-3).

El CN Terrassa va millorar en el segon quart. Barroso va aprofitar una acció en superioritat per empatar a tres, un equilibri que es va mantenir després que Alarcón contrarestés una diana prèvia de Daura. A dos minuts del descans, els de Cobacho van col·locar-se per davant gràcies a un gol de Gutiérrez en home de més (5-4).

A la represa, els egarencs van prémer l’accelerador i, amb un parcial de 4 a 1, van enfilar l’electrònic fins al 9 a 5. Gutiérrez va anotar el sisè al minut i mig de joc i els visitants van respondre a través de l’esquerrà Andrade. El CN Terrassa, no obstant, va augmentar la renda amb tres dianes consecutives de Gutiérrez, Barroso i Rodríguez. El matx semblava coll avall però, de forma incomprensible, es va tòrcer.

El Mataró va acabar remuntant amb un parcial increïble de 0 a 6. Tres dels gols van arribar abans del final del tercer quart, amb Fernández, Daura i Markoch com a protagonistes (9-8). En els últims vuit minuts, va prosseguir la revifada visitant: Daura i De Weerd, en sengles accions en home de més, van col·locar el 9 a 10 a cinc minuts i mig de la botzina. Malgrat que hi havia temps per reaccionar, els de Dídac Cobacho van embussar-se en atac i no van trobar el camí del gol. A un minut i mig del final, Andrade va establir el 9 a 11 definitiu, definint així la derrota pels terrassencs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa