MónTerrassa
Empat sense gols entre el San Cristóbal i la Grama
  • CA

Empat d’un Sancris que no es quedava a zero a casa des d’octubre. CP San Cristóbal i FE Grama s’han enfrontat en el Camp Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga. Els d’Oliver Ballabriga arribaven a l’encontre sisens després de descansar en la jornada anterior. La Grama, per la seva part, va guanyar a la Pobla de Mafumet en el seu darrer compromís, victòria que li va permetre establir-se a la novena posició.


El partit ha començat amb una Grama dominant pel que fa a la possessió de la pilota. Tot i això, no estaven trobant bones opcions en atac i el San Cristóbal buscava fer mal després de recuperar. En els primers minuts de matx no hem vist oportunitats clares per part de cap equip. Ja a l’equador de la primera part, el lateral de la Grama, Rubi, ha posat una centrada dirigida al cap de Montalbán, que ha obligat el porter Arnau a intervenir. De mica en mica, l’encontre ha anat guanyant en intensitat i protestes després d’una targeta groga molt dubtosa mostrada a Abde.

Empat sense gols entre el San Cristóbal i la Grama/Alejandro García
Empat sense gols entre el San Cristóbal i la Grama/Alejandro García


En general, hem vist una primera meitat poc vistosa, sense pràcticament ocasions de gol. Les faltes i les protestes han estat constants en una part en què fins a quatre jugadors del Sancris han rebut targeta groga.


La segona meitat ha començat amb un San Cristóbal més ofensiu i amb més intencions d’atacar la porteria contrària. Al minut 46, Ousman ha executat un tir llunyà potent que ha obligat a Guiseris estirar-se per desviar la pilota. Poc després, el mateix Ousman ha rebut l’esfèrica a l’interior de l’àrea en bona posició per armar el xut, però ha sortit per sobre de la porteria. Estaven començant a arribar ocasions i al minut 52, Cabezola ha provat sort amb un tir difícil des del vèrtex de l’àrea que ha marxat desviat. Ja al minut 60, el San Cristóbal ha fet una molt bona jugada col·lectiva que ha acabat amb una passada en profunditat de David Toro a l’interior de l’àrea, però el porter rival s’ha avançat per fer-se amb la pilota. Més tard, la Grama ha estat a punt de fer gol després de que Roger García veiés a Arnau mal situat i intentés un tir des del mig del camp que ha estat a punt de trobar porteria. Pràcticament en la següent jugada, el davanter de la Grama, Peris, ha aprofitat una transició ràpida del seus per tenir una bona posició de xut sense defensors al seu voltant, però la
rematada ha anat molt centrada. Al minut 76, l’àrbitre ha xiulat cessió perquè Arnau ha agafat l’esfèrica a passada d’un defensor. Tot i que l’oportunitat era clara, la Grama no ha sabut aprofitar el llançament indirecte. Estàvem veient que els visitants s’estaven apropant més al gol que no pas el San Cristóbal, que tot i fer uns bons minuts a l’inici de la segona meitat, el seu rival l’estava sotmetent. Tot i això, els de casa han pogut refer-se de la situació i han estat ells qui han jugat els últims minuts a camp contrari. Tom Diawara ha tingut l’última del partit amb un xut ajustat al qual ha reaccionat el porter amb una estirada decisiva.


Així ha conclòs un partit sense gols en el Municipal de Ca n’Anglada. Després de veure una primera part sense ocasions, ambdós conjunts han sortit amb més intencions d’atacar a la represa. El San Cristóbal ha de donar per bo l’empat després que la Grama dominés gran part de la segona meitat. Amb aquest resultat, els d’Oliver Ballabriga baixen a la setena posició i estan empatats a punts amb tres equips més.


CP SAN CRISTÓBAL: Arnau, Sierra, Amantini, Ricki, Mario Domingo, Ion Vázquez, Tino Mendoza, Carrasco, Abde, David Toro (Poves, 85’), Ousman (Tom Diawara, 66’).

FE GRAMA: Guiseris, Rubi, Cabezola (Peris, 60’), Alan, Adrien, Molins (Fran, 60’), Antoninchelli, Montalbán (Jose Enrique, 79’), Escarrabill, Roger García (Recort, 88’), Akron.

Àrbitre del partit: Pol Arenas Mora (Delegació de Figueres). Ha mostrat targeta groga als locals Abde, Amantini, Carrasco, Ion Vázquez i Poves i als visitants Cabezola i Antoninchelli

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa