MónTerrassa
Empat sense gols del San Cristóbal a casa
  • CA
Partit entre el CP San Cristóbal i el Manresa, al municipal de Ca n'Anglada
Partit entre el CP San Cristóbal i el Manresa, al municipal de Ca n’Anglada | Sergi Estapé

!--akiadsense-->

El San Cristobal continua sense perdre com a local després d’igualar sense gols davant del Manresa, un dels equips revelació de la temporada. El partit, amb escasses oportunitats clares per marcar, ha estat mogut i disputat, però ha mancat encert a l’hora de confeccionar jugades de perill.

El matx ha començat amb els dos equips amb ganes i amb la clara intenció de buscar la porteria contrària. Obispo, de seguida, ha gaudit de la primera opció pels locals, amb un xut que ha sortit massa alt. Ha replicat, més tard, amb una rematada d’Izan Checa, que també ha sortit molt per sobre del travesser de la porteria dels parroquials.

En el minut 17, els visitants ho han intentat en un xut amb molta intenció d’Érik Rafael que ha sortit fora i, a la següent acció, ha estat el conjunt egarenc el que ha pogut marcar, però la defensa ha refusat la pilota a córner. En el minut 23 ho ha provat Tom, però un defensa ha tocat la pilota i la jugada ha acabat en un córner que no ha suposat cap perill.

El partit ha continuat amb intensitat per part dels dos conjunts, amb un joc amb poques interrupcions, però sense grans ocasions per marcar. En el minut 33, i en un llançament de falta, Óscar Sierra ha tocat la pilota de tisora i Obispo ha volgut desviar, però fluix, i sense problemes pel porter visitant, Marc Vito. Quatre minuts després, ha estat Mario Cantí el que ha volgut sorprendre de lluny, amb un xut que ha sortit massa desviat.

Poc abans del descans, Noah ha engaltat un xut des de la banda dreta que ha sortit fora. No hi ha hagut res més per destacar. L’encontre ha arribat a la finalització de la seva primera meitat amb tot per decidir al segon temps.

Intercanvi d’accions

La segona meitat ha començat amb una perillosa falta comesa per Amantini sobre Tom. Mario Domingo s’ha encarregat de llançar-la i Marc Vito l’ha aturat sense complicacions. En el minut 5, la falta ha estat favorable als manresans, però tampoc ha servit per trencar l’empat sense gols. Cinc minuts més tard, els visitants han tornat a gaudir d’una falta perillosa, però els dos intents d’Érik Rafael i, el posterior, d’Izan Checa, s’han estavellat a la tanca defensiva dels parroquials.

Érik Rafael ha tornat a tenir una opció, amb un xut per sobre del travesser de la porteria del San Cristóbal, després d’un contraatac. I en el minut 14, els de Ballabriga han tingut la seva millor oportunitat, en una centrada d’Obispo que Tom ha rematat a les mans del porter Marc Vito. El mateix Tom, en un contraatac, no ha pogut resoldre i la defensa ha avortat el perill. En aquests minuts, el San Cristóbal ha estat més clarivident mentre el Manresa ha semblat agafar-se un descans en tasques atacants.

En el minut 22, el San Cristóbal ha arribat amb opcions per marcar en tres accions consecutives, la primera la més clara, una passada de Tom a Obispo que ha rematat amb l’esperó sense encert, la segona un intent de rematada de cap de Mario Cantí, i la tercera una centrada d’Óscar Sierra que s’ha passejat d’avant d’una munió de cames, però que ningú ha pogut resoldre de manera positiva.

A partir d’aquí, el Manresa ha recuperat la seva vocació ofensiva i ha dominat durant uns minuts, si bé les seves aproximacions no han tingut un bon resultat pels seus interessos. Ballabriga ha fet un parell de canvis i ha donat entrada a Adri Rivas i Juanpi per mirar de revertir la situació, però res ha canviat i l’encontre ha conclòs sense gols.

CP SAN CRISTÓBAL: Carles Segura, Óscar Sierra, Ricki, Adrien, Mario Domingo, Sergi Martínez, Tino Mendoza, Abde (Adri Rivas, 83’), Mario Cantí, Tom i Obispo (Juanpi, 87’).

CE MANRESA: Marc Vito, Nil Prades (Cuello, 56’), Amantini, Moha, Toni Sureda, Álex Sánchez, Uri Pérez (Aleix Díaz, 73’), De Sande, Érik Rafael (Toldrà, 85’), Izan Checa i Noah.

Àrbitre: Marc Oltra Sáez (Barcelona). Ha amonestat amb targeta groga als locals Tino Mendoza, Sergi Martínez, Abde i Óscar Sierra i al tècnic Oliver Ballabriga i als visitants Amantini, Noah i al tècnic Ferran Costa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa