Empat del Terrassa al Nou Sardenya que podia ser triomf i derrota

El Terrassa ha empatat a 2 al camp de l’Europa. Els vermells han pogut guanyar i han pogut perdre en uns últims minuts trepidants, amb ocasions clares a les dues porteries. L’empat deixa un regust agredolç, tot i que els de Cristian han jugat amb un home menys des del minut 50 per vermella directa a Joan Pallàs. La segona jornada permet sensacions molt positives, un equip que mira endavant i que sempre és valent, i que suma quatre punts i cinc gols a favor.

El partit Europa-Terrassa no podia començar millor pels egarencs. Al minut 3 ha marcat Enric Vega. El primer repte a domicili de Cristian García pintava més que bé al Nou Sardenya. Però a la mitja hora de joc, i després d’un parell de faltes perilloses a favor, els de casa han fet l’empat. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. La segona ha arrencat amb un canvi, Joan Pallàs ha ocupat el lloc d’Amantini.

Tot ha canviat al minut 50 amb la vermella directa per a Joan Pallàs per fer caure Javi Navarro com darrer defensa quan el punta encarava porteria. El Terrassa ha jugat amb un home menys i l’Europa ha aprofitat per generar més ocasions de gol. Cristian ha mogut fitxa molt de pressa. Jonathan Ferreira ha sortit al camp i ha marxat Raúl Torres al 52. El tercer i últim canvi vermell ha arribat al 62, quan ha sortit Enric Vega i ha entrat al terreny de joc Fran Pier. L’Europa ha intentat aprofitar la superioritat amb pressió altra i velocitat en la transició ofensiva.

Tot i aixo, els egarencs no han renunciat a l’atac. Daisuke, en una gran jugada individual, ha ofert per a Fran Piera qui ha engaltat un cacau creuat. El porter escapolat ha desviat a servei de cantonada. Era el 69, i dos minuts més tard l’ha tornat a tenir Daisuke, i el japonès no ha fallat. Era l’1 a 2. S’ha desfet en profunditat del defensa i ha batut el porter. El gol dels egarencs s’ha produït quan el partit semblava madurar en benefici dels de casa.

Però ja diuen que la felicitat dura poc a casa del pobre. Al 77 David Jiménez ha centrat per la dreta i Civil, arribant amb tot a la frontal de la petita, ha perforat la porteria vermella. Els escapolats han vist que podien fer mal, i gairebé immediatament han tornat a la càrrega, i llavors ha aparegut Sant Ortega, que ha volat per aturar un xutàs i enviar la pilota a córner. En un partit totalment obert, al 88 ha estat Daisuke qui ha pogut posar el 2-3. El mà a mà l’ha guanyat Fer refusant amb les cames. Tot anava a cent per hora. Del 2-3 s’ha pogut passar al 3-2. Civil s’ha plantat a l’àrea rebent en profunditat, ha retallat el defensa i amb tot a favor ha xutat al cos d’Ortega.

Abans del partit d’avui, el balanç històric ja era favorable al Terrassa FC, amb 54 triomfs, 22 empats i 51 victòries europeistes, 259 gols a favor dels terrassencs, 252 en contra.