MónTerrassa
Els Terrassa Reds van guanyar als Barcelona Bufals
  • CA
Terrassa Reds | Terrassa Reds

!--akiadsense-->

Dissabte a la tarda es va disputar al camp de Can Boada el VIII Memorial Alex Sales. Els Terrassa Reds van guanyar als Barcelona Bufals per 54 a 6 deixant clar el potencial dels egarencs contra un equip que juga a la Serie B estatal.

Tots dos equips es van presentar amb els seus principals jugadors, els Bufals amb dos mexicans i un nord-americà, però l’atac terrassenc es va mostrar imparable. La connexió del quarterback Cesc Garcia amb els seus receptors Brandon Childs, Jordi Rigau, Albert Martínez i Enric Torres va ser massa per la secundaria dels Bufals.

La defensa liderada pel linenbacker Jorge Hernández, escollit millor jugador del partit, també es va mostrar a un gran nivell solament permetent una anotació dels Bufals a càrrec del seu runingback nord-americà. Finalitza la temporada de tackle dels Reds però no la de flag.

El pròxim dissabte l’equip Sub-15 jugarà a Sarrià de Ter la Final Four catalana de la categoria. I l’altre cap de setmana les seccions Sub-11 i Sub-15 es desplaçaran a Calatayud a jugar els seus respectius campionats d’Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa