Els errors propis passen factura a les juvenils del CV Terrassa

Bon Partit de les de Dobón i Guil tot i la derrota contra el lider (CN Sabadell 3- 1 CV Terrassa). L’equip juvenil femení A es desplaçava a Sabadell per a disputar l’última jornada de la fase contra el líder del grup. Tot i la derrota de les egarenques per 3-1, van mostrar la millor de les seves cares en un partit que podia definir el lideratge del grup.

Les de Terrassa sortir endollades en el primer set, fent el millor joc del que portem de temporada: un joc fresc, descarat i agressiu. Malgrat la fèrrea defensa de l’equip local, les egarenques es van endur el primer set. En el 2n, les de Terrassa es trobaven amb un Sabadell molt més contundent, que trobava el camí de l’atac pràcticament en cada jugada. Tot i el molt bon treball defensiu de les visitants va acabar l’1 a 1 al marcador. Al 3r set es tornava a escapar a causa d’una falta de concentració de les de Terrassa, on els errors propis van passar factura i marcaven l’estat d’ànim de les jugadores.

El 4rt i últim set va tornar a ser un molt bon set per ambdós conjunts que van desplegar un bon joc. El set es va caracteritzar per un joc intel·ligent i dur a banda i banda de la xarxa, i van oferir un molt bon espectacle. Finalment queia de banda de les locals que amb aquest resultat refermaven el lideratge del grup. El conjunt egarenc a conclòs aquesta fase en segona posició i ara caldrà esperar la nova ordenació per a la següent fase del campionat.

Derrota del B a casa

Derrota per 3-0 a casa del juvenil B del CV Terrassa davant un seriós Víkings Vòlei Prat. Només a l’inici del partit les jugadores de Guil van plantar cara, però des del primer set les visitants no van donar opció. Mal partit en general, ja que les egarenques no van saber contrarestar el bon joc de les del Prat. Amb aquest resultat finalitzen en tercera posició del grup la primera fase.