MónTerrassa
El Terrassa FC reforça la defensa
  • CA

Bruno Lorente de los Santos (02/02/2002) s’incorpora al Terrassa Futbol Club com a nou jugador del primer equip terrassista, que enguany disputarà la Lliga de Segona RFEF. El lateral dret, que acaba de signar el seu contracte a les oficines del club a l’Estadi Olímpic de Terrassa, s’ha incorporat aquest dimecres al matí a les sessions d’entrenament del conjunt de Jordi López al camp de l’EF Bonaire.

Format a les categories inferiors del RCD Espanyol durant 12 temporades consecutives (2006-18), Bruno ha defensat recentment les samarretes del CE Europa (2018-19), la UE Vilassar de Mar (2019-20) i el CF Pobla de Mafumet (2020-21). Al Terrassa FC vestirà el dorsal ‘15’.

Amb aquest reforç, el Terrassa FC 21/22 passa a comptar amb 21 jugadors: els porters Ortega i Juanvi, els defenses Castillo, Pelegrín, Marimón, Marc Vicente, Lucas Viña, Salva i Bruno, els migcampistes Josu, Adri Lledó, Morales, Manu, Martí, Àlex Fernández i els davanters Carlos Martínez, Sergi, Akito, Priego, Alberto Fernández i Aythami.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa