El Terrassa FC pateix de valent per endur-se els tres punts de Cerdanyola

El Terrassa FC no ha tingut un partit fàcil aquest diumenge al camp municipal de les Fontetes davant d’un Cerdanyola que ha sabut jugar amb les seves millors armes, entre les quals el públic i el joc aeri. Els jugadors de Juanjo García no han sortit sabent que els locals eren durs, i que els tres punts eren vitals. Un cop més, la gran efectivitat davant de porteria ha estat suficient per endur-se els tres punts (1 a 2). I la victòria, juntament amb la derrota del Vilafranca al camp del Girona B ha fet que els egarencs tornin a ser segons -i en zona d’ascens directe-, amb un partit menys.

La sensació de perill en els primers vint minuts ha estat protagonitzada per al Cerdanyola, que malgrat no trobar porteria ha tingut un parell d’oportunitats que han posat l’ai al cor dels aficionats terrassistes. Els jugadors de Juanjo García han hagut d’esprémer la seva versió més defensiva davant les envestides dels locals. Servetti ha estat el més actiu, la més clara ha estat una vaselina que Ortega només ha pogut tocar amb la punta dels dits i enviar a córner.

Però el Terrassa FC també n’ha tingut una. Ha estat de les botes de Josu, al minut 19. El davanter egarenc ha recollit una pilota a dins l’àrea recuperada segons els locals amb falta a Joni. Josu ha col·locat bé el cos per impactar amb la seva dreta però el seu xut massa creuat, ha sortit més enllà del segon pal. A partir d’aquí no hi ha hagut un dominador clar, si bé Ortega ha participat més que no pas Manu Martín i els terrassencs han hagut de córrer sense pilota més del que els agrada.

Al 42, una falta molt llunyana centrada a la lluna de l’àrea, ha estat rematada per Uri amb el cap de forma bombejada. Ha sorrpès un Ortega massa avançat que ha hagut de recular i que amb la mà ha pogut a l’últim moment aixecar la pilota just per sobre travesser. Un minut després, també de pilota aturada, en aquest cas d’un córner, el Cerdanyola ha fregat el gol, literalment, quan Alberto ha enviat l’esfèrica sobre la xarxa.

Però ja al límit de la primera part ha arribat la bomba. Una centrada de Salva ha impactat al braç d’un defensor del Cerdanyola i l’àrbitre no ha dubtat a indicar pena màxima. Àlex Fernández ha estat l’encarregat de transformar l’1 a 0 amb un llançament ras i arran del pal esquerre.

Descontrol i gols

A la represa, els nervis d’aficionats del Cerdanyola han contagiat els futbolistes. Minuts de tensió que s’han traslladat en un joc més brut i descontrolat. Els egarencs no han sortit massa fins, tot i així no han deixat que els locals s’apoderessin de la pilota ni tampoc s’han deixat acular al seu camp.

Els porters han tingut poca feina en els primers vint minuts, ja que tot i alguns xuts i aproximacions, cap ha estat destacable. Molta intensitat però cap control. Sergi Arranz ha despertat del son els egarencs amb un fort xut amb cama dreta dins de l’àrea que ha sortit massa amunt. Això ha fet reaccionat també el Cerdanyola, per desgràcia, dels egarencs. Un córner des de banda dreta ha servit perquè Elhadji fes valdre la seva alçada i amb el cap s’imposés als seus defensors. L’empat a 1 ha pujat a l’electrònic.

Però el Terrassa FC sap que té armes. I una de les millors i més letals és Arranz. El ‘killer’ ha tornat a fer mal gràcies a una passada de la mort d’Akito que ha pogut rematar amb la punta de la bota i establir l’1 a 2 al marcador, ja al minut 83. Poc després, Alberto hauria pogut tornar a restablir l’empat del cap d’Alberto, però per sort l’esfèrica ha sortit fora. Els últims minuts han estat marcats per un Terrassa FC massa nerviós i tancat a darrere, concedint oportunitats al Cerdanyola que no tocaven, i que han fet patir de valent els vermells fins al xiulet final.

CERDANYOLA FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Pitu, Sosa (Elhadji 63’), Javi López, Servetti, Pinto (Aliaga 68’), Jonny, Alberto i Nils Puchades

TERRASSA FC: Ortega, Pelegrón, Mico, Castillo, Salva (Manu 75’), Mico, Lucas Viña, Galeano (Akito 75‘), Alex Fernández, Josú (Jaime 89’), Arranz i Jaume

Targeta groga: Uri (21’), Pelegrín (30’), Galeano (32’), Dani Martí (45’+1), Josu (62’), Elhadji (80’), Arranz (83’)