El Terrassa FC enceta el 2017 amb una golejada

El Terrassa FC ha començat l’any de la millor manera possible. Amb una gran victòria. El conjunt egarenc s’ha imposat sense dificultats a la Montañesa, rival directe per la cinquena posició del grup 5 de Tercera Divisió. Amb el 4 a 0 final, els egarencs se situen a només dos punts de la zona de play-off, gràcies també a la derrota de l’Ascó, actual quart. A més, cal dir que aquest diumenge l’Estadi Olímpic ha fet goig, en bona part per la presentació una estona abans dels equips del futbol base del Terrassa.

La primera part ha estat de les millors del conjunt d’Agustín Vacas que s’han pogut veure aquesta temporada a l’Estadi Olímpic de Terrassa. I és que al minut 4, una falta des del lateral esquerre, que ha estat refusada amb els punys per part del porter visitant, ha anat a parar on era Joan Grasa que, sense deixar-la caure i veient Ochoa avançat, ha colpejat la pilota amb suavitat i fent vaselina per enviar-la cap dins a l’escaire.

Encara amb el bon regust de boca, els terrassistes han vist com el seu equip ampliava distàncies. Era el minut 9 quan Grasa ha recollit la pilota al mig del camp, ha fet un teva-meva i un parell de retalls i quan ja semblava que l’anava a perdre, amb la punta de la bota l’ha passat a Velillas que sense pensar-s’ho ha impactat un xut ras i fort. La pilota ha penetrat a la banda dreta del porter, arran de pal. Era el 2 a 0 i el conjunt egarenc s’agradava.

Una parella mortal

Ha estat en els minuts posteriors on la Montañesa ha fet un parell de tímides aproximacions, ambdues de les botes de Dani. Cap d’elles però ha obligat Ortega a intervindre. Al minut 27, la parella del dia s’ha tornat a unir per posar el 3 a 0 al marcador. Un contracop, ha deixat Grasa i Velillas ben posicionats amb només un defensor. Amb aquest avantatge, Grasa ha arribat fins a dins de l’àrea i, sent generós, ha cedit la pilota a Velillas que amb un fort xut ha foradat la xarxa.

Abans de finalitzar la primera part, encara dues ocasions més per al Terrassa. El mateix Grasa ha intentat un gol de bandera, quan ha agafat la pilota al mig del camp i veient el porter avançat, ha aixecat la pilota. El vot, sempre traïdor, ha fet que la pilota sortís fregant el travesser. I, posteriorment, Raúl Torres ha estat l’encarregat de llançar una falta escurada a la banda esquerra. La pilota però, massa centrada i fluixa, ha anat a parar a les mans del porter Ochoa. La Montañesa ho ha intentat, ja al minut 41, amb un xut ras des de fora l’àrea que ha aturat Ortega estirant-se a la seva dreta.