MónTerrassa
El Terrassa FC deixa volar els tres punts
  • CA
El Terrassa no ha pogut guanyar a domicili el Sant Andreu | Terrassa FC

!--akiadsense-->

Matí gèlid per al Terrassa FC que s’ha contagiat del fort vent i les baixes temperatures i no ha sabut trobar el rumb per endur-se els tres punts del municipal Narcís Sala. El conjunt d’Agustín Vacas ha vist trencada aquest diumenge la ratxa de nou partits sense perdre després de caure per 2 a 0 amb el Sant Andreu. Tot i aquesta derrota els egarencs continuen en cinquena posició amb 34 punts.

Ha estat una primera part intensa en la qual el Terrassa FC ha gaudit d’un major domini de la pilota. La insistència dels egarencs de cara a la porteria defensada per Segovia no ha tingut recompensa. Els primers 45 minuts, els vermells han disposat de tres ocasions prou clares per encetar el marcador. La primera, ha estat tot just al primer minut de partit, de les botes d’Àlex Fernández que ha enviat la pilota al pal. Velillas ha tingut el gol a tocar quan el seu xut ha agafat un efecte estrany -possiblement fruit del vent- que ha estat a punt de sorprendre al porter del Sant Andreu. Finalment però ha pogut blocar la pilota en dos temps. També caldria destacar una rematada de cap de Joel que ha estat desviada amb els dits a l’últim moment per Segovia. L’esfèrica ha impactat amb el pal i ha sortit refusada a córner. Per part de l’equip local han disposat d’un parell d’oportunitats. Una falta de Dalmau ha fregat el pal d’Ortega mentre que una gran jugada dins l’àrea de Juanan ha acabat amb un xut creuat amb l’esquerre que el porter terrassista envia a córner.

La truita s’ha girat a la segona, quan el Sant Andreu s’ha apoderat del ritme de joc. El Terrassa FC amb prou feines ha vist porteria -només un xut des de la frontal de Joan Grasa que el porter local ha refusat i una gran ocasió de Joel que ha desaprofitat una pilota franca a dins l’àrea petita amb una rematada que ha sortit per sobre el travesser- mentre que els locals s’han trobat més còmodes. Han disposat de dues ocasions i han tingut màxima efectivitat, gràcies en bona part a dos errors puntuals dels egarencs. Així, un contracop ràpid ha propiciat una bona combinació que ha finalitzat amb una rematada creuada de David López, lliure de marcatge. Era el minut 60 i encara hi havia temps per remuntar. No obstant, ha estat el Sant Andreu qui ha tornat a foradar la xarxa. El 2 a 0 ha estat un gol de jugada assajada. Un córner centrat en curt, Sekou la deixa enrere i Jorge Muñoz afusella Ortega. I amb això s’han acabat les esperances de victòria per al Terrassa FC.

Sant Andreu

Segovia, Llamas, Dalmau (76′ Jordi Mendez), Juanma, Noguera, Jorge Muñoz, Juanan (79′ Makaay), Guerrero, Sekou, Arjona (88′ Maru) i David López

Terrassa FC

Ortega, Xavi Arnau, David López, Amantini, Joel, Marc de Val, Velillas, Guti (65′ Nils Puchades), Raul Torres, Alex Fernández (74′ Enric Vega) i Joan Grassa

Targetes: Alex Fernández, Joel, Joan Grasa, Arjona, Juanma (doble groga)

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jaume a gener 22, 2017 | 18:52
    jaume gener 22, 2017 | 18:52
    malament, malament. Els dos fitxatges de qualitat si us plau, que s'acaba el termini per poder fitxar. Ai, ai, ai...
  2. Icona del comentari de: Can Palet a gener 22, 2017 | 21:24
    Can Palet gener 22, 2017 | 21:24
    Perdona Jaume, et refereixes a un central i un extrem?
  3. Icona del comentari de: jaume a gener 23, 2017 | 13:45
    jaume gener 23, 2017 | 13:45
    Can Palet, ara amb la lesió d'en Cristian tinc dubtes pensava més en crear ( mig del camp ) i tenir gol per banda, sí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa