El Terrassa FC compleix el millor somni d’una nit d’estiu
L’onze inicial del Terrassa FC | Terrassa FC

!--akiadsense-->

L’Estadi Olímpic de Terrassa ha viscut aquest dissabte, 5 d’agost, una data per recordar. El Terrassa FC s’enfrontava en segona roda de la Copa Catalunya davant del filial del FC Barcelona. Malgrat les bones sensacions en els darrers partits jugats, pocs egarencs esperaven que la nit acabés d’aquesta manera. El conjunt de Cristian García s’ha acabat imposant per 2 a 1 al Barça amb un resultat que no ha estat fruit de la sort o la casualitat, sinó d’una intensitat i una energia contagiosa que ha desbordat els blaugranes.

Amb un plantejament valent, jugant de tu a tu al Barça, el domini ha estat ambivalent. Un teva i meva de tempteig els primers vint minuts, i un Terrassa FC que ha anat creixent i creient que podia fer alguna cosa més que conservar un empat a zero. De fet, han estat els vermells qui han estat els primers a avisar, ja fos amb un xut de Guzmán al minut 10 o uns minuts després amb un xut llunyà i ras de Toro.

Però després el FC Barcelona ha reaccionat i ha encadenat dues jugades de perill amb gol anul·lat de Cardona inclòs, després que Vitinho -segurament el millor jugador sobre el terreny de joc i que caldrà seguir de prop- quan ja tenia una opció franca de gol ha preferit passar-la al davanter lleidatà, situat en fora de joc. També ha posat l’ai al cor dels egarencs Abel Ruiz però la seva rematada s’ha estavellat al pal.

La torna del Terrassa ha arribat al minut 30, amb una bona jugada per banda esquerra de Guti, que s’ha internat fins a l’àrea, després d’una ràpida paret amb Daisuke -el millor del Terrassa i tot un diamant a descobrir-, i ha fet lluir el porter Jokin Ezkieta.