El Terrassa FC capgira el marcador i suma una nova victòria

El Terrassa Futbol Club es va imposar al camp del Granollers aquest dissabte per 1 a 2. És la segona victòria consecutiva dels egarencs en aquesta pretemporada, que està sent especialment intensa per poder afrontar en garanties un repte en majúscules: estrenar-se a la categoria de Segona RFEF.

Els terrassistes van realitzar un bon partit malgrat començar una mica descentrats. Gràcies a això els locals es van avançar tot just al minut 3. El cop va ser dur però no va enfonsar les ganes dels vermells de remuntar. Al minut 44, Alberto Fernández donava aire al Terrassa FC i posava l’empat al marcador després de rematar amb una fuetada un control realitzat amb el pit dins de l’àrea rival. L’encarregat de capgirar la truita va ser, un cop més, el golejador Aythami amb un bon xut des de fora l’àrea que va sorprendre el porter del Granollers i va col·locar el 1 a 2 final.