MónTerrassa
El Terrassa FC busca revalidar el títol d’Històrics del Futbol Català
  • CA

Aquest dilluns, s’incia el Torneig d’Històrics del Futbol Català al Municipal del Guinardó amb 12 dels millors equips catalans de tres categories diferents: Segona RFEF, Tercera RFEF i Primera Catalana. Els Històrics mantenen el seu atractiu format de 3×1 de 45 minuts en la fase de grups de dilluns a dijous i les semifinals i final en dissabte i diumenge, respectivament.

Obriran foc aquest mateix dilluns, a partir de les 18h, el grup 1 format pel vigent campió, el Terrassa FC, que voldrà revalidar títol després d’una temporada on ha aconseguit l’ascens a la nova Segona RFEF, la UE Vilassar de Mar, de Tercera RFEF, i l’amfitrió, el FC Martinenc, que torna a obrir les portes de casa seva per rebre clubs amics i amb ganes d’oferir un gran espectacle.

El grup 2, que es disputarà el dimarts 3 d’agost, està format per tres clubs fundadors de l’Històrics, el rei de títols, el CF Badalona (7), que ha disputat les quatre darreres finals i militarà a Segona RFEF, i dos històrics barcelonins, la UE Sants (Tercera RFEF) i la UA Horta (Primera Catalana), uns clàssics d’aquest torneig d’estiu. El dimecres serà el torn del FC Vilafranca, campió l’any 2016 i un dels millors equips catalans de la darrera temporada, i com en el grup del dia anterior també hi seran presents dos clubs barcelonins històrics, la UE Sant Andreu, de Tercera RFEF i amb nou projecte per tal d’aspirar a l’ascens, i el CE Júpiter, que conjuntament amb l’amfitrió és l’únic equip que ha disputat totes les edicions del torneig disputades.

Tancaran la fase de grups dos equips debutants en la competició, el CE Manresa i la UE Figueres, ambdós de Tercera RFEF, i una de les magnífiques sorpreses de la darrera temporada, el FC Cerdanyola, que de la mà de Toni Carrillo va aconseguir l’ascens a la nova Segona RFEF, la categoria més alta en què ha militat mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa