MónTerrassa
El Terrassa FC afronta la temporada 21-22 molt condicionat per les obres a l’Olímpic

Jordi Cuesta, Miquel Ezequiel i Jordi López han estat presents aquest dilluns a l’Estadi Olímpic, on s’ha fet una roda de premsa per presentar al nou entrenador i per explicar les bases per a la temporada que ve a la nova Segona RFEF. Jordi López, que ha estat tres temporades com a segon entrenador del Cornellà, ha assegurat que “és un orgull estar en un club com el Terrassa” i que està molt agraït al club per confiar en ell.

La propera campanya, davant la remodelació de l’Olímpic pel pròxim mundial femení d’hoquei, els egarencs no podran jugar ni entrenar en el seu estadi i el Municipal de Ca n’Anglada acollirà els partits del Terrassa FC la pròxima temporada. El president Jordi Cuesta ha explicat, a més, que “hauran de fer la pretemporada a Les Fonts perquè han de posar una nova gespa al Municipal de Ca n’Anglada”. Per aquest motiu, Jordi Cuesta ha reiterat que “és una temporada difícil pel club i pels aficionats”.

Miquel Ezequiel, director esportiu del Terrassa FC, ha exposat per sobre la planificació esportiva per la nova temporada. Ha indicat que hi haurà sortides i nous fitxatges per afrontar l’exigència de la Segona RFEF, però buscaran jugadors lliures per no haver de pagar el fitxatge, a causa del context d’aquesta campanya. El director esportiu del club també ha explicat que “els entrenaments es faran al matí”, la qual cosa pot comportar que algun jugador es vegi obligat a abandonar el club per motius professionals.

Objectiu principal: “mantenir la categoria”

Jordi López ha exposat que “el club compta amb una molt bona base de jugadors” per competir la temporada vinent”. Tot i això, “l’objectiu principal de l’equip és mantenir-se a la categoria, com qualsevol club que ascendeix”, ha assegurat el tècnic. Que l’objectiu del conjunt egarenc sigui no baixar passa per la situació atípica de no jugar en l’Estadi Olímpic, que és molt més gran que el Municipal de Ca n’Anglada, on els egarencs no estan tan acostumats a competir. Miquel Ezequiel ha explicat que “aquests dies està tenint reunions amb els jugadors del primer equip per parlar sobre la situació particular de cadascú de cara a la pròxima campanya”. El director esportiu també ha mencionat que tenen un fitxatge pràcticament tancat a cost zero, però no ha revelat més detalls sobre l’operació.

El club afronta la pròxima campanya amb molta il·lusió i ganes, tot i el context atípic de no jugar al seu estadi. S’ha remarcat que “tots hem de remar cap a la mateixa direcció” per afrontar una Segona RFEF que serà “molt exigent i competitiva”. Avui mateix s’ha fet oficial el grup en què competirà el Terrassa FC, en el qual hi ha equips de Catalunya, Aragó, Numància i Illes Balears.

Nou comentari

Comparteix