El sub11 i sub15 dels Terrassa Reds, al Campionat d’Espanya de Flag
Els sub11 de Terrassa Reds al campionat estatal | Lolayolé

El passat cap de setmana es va disputar a Calatayud el Campionat d’Espanya de Flag en categories: Sub-11, Sub-13, Sub-15, Sub-17, open masculí i open femení. Els Terrassa Reds es van desplaçar amb els equips Sub-11 i Sub15 que van disputar les seves competicions d’una manera molt intensa i calorosa. Els egarencs van obtenir el tercer i quart lloc final, respectivament.

Dissabte era el dia de la fase de grups on l’equip Sub-11 va aconseguir la quarta plaça i per tant la possibilitat de disputar la semifinal contra els primers classificats, els Molina de Segura Vipers. Diumenge es va jugar aquesta semifinal que va guanyar Vipers. El partit per al tercer lloc es va jugar contra els Barcelona Bufals i els de Terrassa van aconseguir la victòria per 7 a 6 final.

Per la seva banda, l’equip Sub-15, actual campió de Catalunya, es va desplaçar a Calatayud amb algunes baixes. Sumat a la forta calor que va haver-hi tot el cap de setmana va fer que els jugadors juguessin en males condicions. Tot així en la fase de grups van quedar segons i es van classificar per disputar el partit pel tercer lloc diumenge. Aquest partit es va jugar contra Las Rozas Black Demons i els egarencs van perdre per 18 a 12, aconseguint la quarta posició final.

Amb aquest resultats finalitza la temporada esportiva dels Terrassa Reds. A nivell de selecció, cal destacar que el pròxim 1 de Juliol, el combinat estatal sènior masculí farà un entrenament a Can Boada per preparar-se al partit que ha de jugar a Bèlgica el mes d’agost.