MónTerrassa
El sènior femení del CN Terrassa espera rival a la Copa Catalunya
  • CA

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa s’estrenarà oficialment enguany en el partit de quarts de final de la Copa Catalunya Femenina que es disputarà el dimarts 28 de setembre a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. Com a cap de sèrie de la competició, el conjunt de Xavi Pérez afrontarà aquesta eliminatòria com a local contra el guanyador de l’eliminatòria prèvia a doble partit que enfrontarà la UE Horta i el CN Catalunya el 22 i el 25 de setembre.

La Copa Catalunya Femenina aplega els nou equips catalans de Divisió d’Honor de la temporada 2021-2022 i els tres equips de Primera Divisió. La competició contempla una eliminatòria prèvia a doble partit amb quatre aparellaments: CN Molins de Rei-CN Sant Andreu, AE Santa Eulàlia-CN Rubí, CN Atlètic-Barceloneta-CN Sant Feliu i l’Horta-Catalunya esmentat anteriorment.

Els quarts de final estan programats per al dimarts 28 de setembre, a partit únic, a la piscina dels quatre caps de sèrie de la competició, CN Sabadell, CN Mataró, CN Terrassa i CE Mediterrani. Les semifinals se celebraran el dimecres 27 d’octubre, mentre que el partit pel tercer i quart lloc i la gran final tindran lloc el dilluns 1 de novembre. Les seus d’aquestes fases encara estan per determinar.

Eliminatòria prèvia. Dimecres 22 i dissabte 25 de setembre

VF1. CN Molins de Rei – CN Sant Andreu

VF2. AE Santa Eulàlia – CN Rubí

VF3. CN Atlètic-Barceloneta – CN Sant Feliu

VF4. UE Horta – CN Catalunya

Quarts de final. Dimarts 28 de setembre

QF1. CN Sabadell-guanyador VF2

QF2. CN Mataró-guanyador VF1

QF3. CN Terrassa-guanyador VF4

QF4. CE Mediterrani-guanyador VF3

Semifinals. Dimecres 27 d’octubre

SF1. Guanyador QF1 – Guanyador QF2

SF2. Guanyador QF3 – Guanyador QF4

Dilluns 1 de novembre

Partit pel 3r i 4t lloc. Perdedor SF1 – Perdedor SF2

Final. Guanyador SF1 – Guanyador SF2

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa