MónTerrassa
El sènior del CV Terrassa certifica el pas a la fase final d’ascens a Primera
  • CA

Dissabte és disputava a Rubí el penúltim partit de la fase d’ascens que enfrontava al CV Terrassa, 6è classificat, amb el CV Rubí, 8è classificat. El partit era molt important, ja que una victòria classificava els egarencs matemàticament per a la fase final d’ascens a 1a divisió. El partit va començar molt igualat al primer set on als egarencs van començar amb dubtes i molts nervis. No va ser fins a meitat de set que es van relaxar i van trobar-se més còmodes, fet que va fer que s’avancessin al marcador i acabessin guanyant amb molt avantatge. El segon set va anar amb la mateixa sintonia del primer i es va guanyar amb certa comoditat.

L’inici del tercer set va ser molt bo, permetent a l’equip egarenc posar-se 11-18 a favor i apropar-se al seu objectiu. Però, una ratxa de serveis de l’equip rival juntament amb la poca determinació del Terrassa, va fer que el CV Rubí se l’acabés emportant en un ajustat 23-25. Aquest fet va capgrirar el partit i va posar els egarencs en problemes greus començant el 4t set amb un 7-1 en contra. Però, amb alguns canvis de jugadors i amb molt esforç, el CV Terrassa es va recuperar i va guanyar el 4t patint en un 23-25 on van destacar els 3 bloquejos finals de l’oposat, Arnau Villareal.

Finalment els sèniors es classifiquen per la fase final d’ascens després de guanyar 1-3 a Rubí i la setmana vinent jugaran l’últim partit de lliga regular a la Maurina contra el 3r classificat, on esperen agafar bones sensacions de cara a la fase final.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa