El San Cristóbal empata a l’últim sospir en el primer partit del playoff d’ascens

El San Cristóbal empata a l’últim sospir en el primer partit del playoff d’ascens. El CP San Cristóbal ha empatat contra la Gramma al temps de descompte amb un gol de Mario Cantí

Els d’Oliver Balabriga han empatat (1-1) en un partit en què han estat superiors al seu rival. El CP San Cristóbal i la FE Grama s’han enfrontat al Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la primera jornada de la segona fase d’ascens. L’equip local va finalitzar la lliga en quarta posició amb un total de 31 punts, mentre que la Grama va acabar el seu grup en sisena posició amb 27 punts. El partit, passat per pluja a l’inici, ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips i les disputes eren constants. L’equip local ho ha provat primer amb un cop de cap d’Obispo des de l’àrea petita, però Guiseris, porter de la Grama, ha estat molt atent per fer-se amb l’esfèrica. Un minut després, el San Cristóbal ha fabricat un molt bon contraatac a les ordres de Tom Diawara, que després de recórrer molts metres i desfer- se de quatre rivals, ha fet una passada a Escamilla. L’extrem ha xutat a porta, tot i que el porter ha refusat la pilota amb una molt bona parada.

Ja al minut 21, el conjunt de Santa Coloma ho ha intentat mitjançant un tir de Monterde des del lateral de l’àrea. El xut no ha suposat molt perill per la porteria de Carles Segura i s’ha anat fora. Roger García, lateral de la Grama, ha hagut de retirar-se del terreny de joc per una greu lesió. Antonicelli ha entrat pel seu lloc. Més tard, Adrien ha estat capaç de rematar un córner picat per Mario Domingo, però la rematada ha estat ben aturada pel porter Guiseris. Poc més ha passat a una primera part en què l’oportunitat més clara ha estat als peus d’Escamilla. La igualtat ha estat màxima i l’empat a zero fa justícia al que s’ha vist en el terreny de joc. El San Cristóbal ha estat capaç de fer bones transicions d’atac, però li ha faltat precisió als últims metres, com també a l’equip de Santa Coloma de Gramenet. La segona part ha començat amb una ocasió clara del San Cristóbal. Mario Domingo ha picat un córner que ha rematat de cap Sierra. L’esfèrica s’ha anat fregant el travesser de la porteria de Guiseris. Els locals han sortit molt bé i Mario Cantí ha tingut dues ocasions pràcticament seguides. La primera, amb un xut dins l’àrea després d’una bona pressió dels egarencs a camp contrari. La segona, de nou amb un cop de cap a la sortida d’un córner. En ambdues oportunitats el porter visitant ha estat decisiu per evitar que s’obrís el marcador. Al minut 55, els de Ballabriga han tornat a tenir-la amb un tir d’Obispo amb l’esquerra que ha marxat molt a prop del pal dret que defensa Guiseris. Al minut 61, Ángel, extrem de la FE Grama, ha aprofitat un embolic dins l’àrea del Sancri per xutar a porta des de molt a prop. Afortunadament pels locals, Carles Segura s’ha estirat perfectament per evitar el gol. Poc després, Obispo ha estat a punt de marcar després d’una bona centrada per banda dreta de l’atac, però el tir ha tocat el lateral de la xarxa. Ja a l’últim quart hora de partit, Monterde ho ha provat amb un xut des del vèrtex de l’àrea que ha marxat lluny de la porteria de Segura.

Al minut 83, Abde ha tingut una molt bona ocasió al contraatac després d’una molt bona passada de Juanpi. Guiseris ha tornat a evitar el gol, fent una molt bona intervenció amb la seva estirada. A les acaballes del partit, la FE Grama s’ha posat per davant al marcador després d’un error en la passada de la defensa del San Cristóbal a Carles Segura. Montalvan ha estat atent i ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa quan estava sol contra el porter. Al minut 88, el lateral Sierra ha posat una centrada al cap de Ricki, que ha executat una bona rematada de cap, però la pilota ha marxat per sobre del travesser. Ja al temps afegit, Mario Cantí ha empatat el partit amb un xut imparable des de la frontal de l’àrea. El porter no ha pogut fer res en un gol merescut pels locals. Encara ha quedat temps perquè Mario Domingo pogués fer el segon amb un tir molt llunyà, però Guiseris ha evitat el que hagués estat una remuntada en el temps de descompte. Així ha acabat un encontre en què el San Cristóbal ha merescut molt més. El porter rival ha fet una gran actuació, evitant en diverses ocasions el gol dels locals. Amb aquest resultat, els de Ballabriga cauen a la segona posició de la segona fase de playoff d’ascens després de la victòria del Sant Andreu. CP SAN CRISTÓBAL: Carles Segura, Sierra, Ricki, Mario Cantí, Tino Mendoza (Sergi Martínez, 65’), Escamilla (Abde, 65’), Mario Domingo, Tom Diawara, Adrien, Obispo (Juanpi, 78’) i Gerard Enrich (Óscar Oliver, 78’). FE GRAMA: Guiseris, Juan Carlos, Victor Díaz, Yeray, Ángel, Adil (Montalvan, 69’), Óscar Muñoz, Roger García (Antonicelli, 29’), Iu Ranera, Escarramil (Machuca, 82’) i Monterde. Àrbitre del partit: Victor Manuel Sánchez Rico (Delegació del Baix Llobregat). Ha mostrat targeta als locals Tino Mendoza i Mario Cantí i als visitants Yeray i Antonicelli.