MónTerrassa
El migcampista Guzmán fitxa pel Terrassa FC
  • CA
El migcampista Guzmán fitxa pel Terrassa FC | Terrassa FC

!--akiadsense-->

Carlos Guzmán Prados (02/09/1990) és oficialment nou jugador del Terrassa FC. El mig organitzador fitxa per l’entitat terrassista després de jugar una temporada al FC Vilafranca, que aquesta campanya s’ha classificat per disputar el ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió B.

Nascut a Barcelona, però amb residència a Montcada i Reixach, Guzmán ha jugat durant sis temporades seguides al CE Europa, des de la 2010-11 fins la 2014-15, tot i que el seu primer equip com a jugador amateur va ser al CD Masnou, a la campanya 2009-10.

Durant la seva etapa de formació, Guzmán va jugar durant dues campanyes al CE Europa, durant la seva etapa de juvenil, i va créixer com a jugador a les categories inferiors del FC Barcelona i la UDA Gramenet.

Guzmán és el dotzè jugador confirmat que defensarà la samarreta del Terrassa FC la propera temporada i representa el quart reforç d’un Terrassa FC 17-18 que recentment ha incorporat al davanter Toro, al defensa central Sergi Valls i al lateral dret Dani Sánchez.

Per una altra part, continuaran un any més lligats al Terrassa FC els futbolistes Raúl Torres, Nils Puchades, Ortega, Uri Vives i Enric Vega, que tornarà al Terrassa FC després de quatre mesos cedit al CF Muntanyesa, i els renovats Àlex Fernández, David López i Guti.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa