MónTerrassa
El killer Sergi Arranz causa baixa al Terrassa FC

Sergi Arranz Pujol (01/12/1989) no continuarà vinculat al Terrassa FC. El davanter i màxim realitzador de l’equip causa baixa i no formarà part del conjunt terrassista 21/22 de la propera temporada a Segona RFEF després de tres temporades consecutives al Terrassa FC de gols.

El club ha arribat a un acord amb el jugador per finalitzar un vincle entre totes dues parts que havia de durar, com a mínim, fins al 30 juny del 2022, però la incompatibilitat horària entre la seva feina professional i la seva dedicació al Terrassa, davant el fet de celebrar les sessions d’entrenament als matins i els desplaçaments de la nova categoria, ha estat determinant perquè el ‘9’ del Terrassa no pugui encadenar una quarta temporada lluint la samarreta terrassista.

El davanter, que es va incorporar al Terrassa FC el 2 de juliol de 2018, es veu obligat a tancar la seva etapa al Terrassa després de convertir-se en un dels màxims golejadors de la història del club. A la seva primera temporada va signar 17 gols en 2.786 minuts (37 partits) i va ser el ‘pitxitxi’ de l’equip i segon màxim golejador de la lliga. A la seva segona campanya de vermell, la 19/20, va sumar 15 dianes en 1.990 minuts de lliga (i 27 partits) i va tornar a ser el màxim realitzador de l’equip i segon màxim golejador de la competició. Aquesta darrera temporada ha estat l’autor d’un total de sis gols en 1.949 minuts (27 partits) i ha estat el segon màxim golejador del Terrassa.

Sergi Arranz marxa després de signar un total de 46 dianes, entre partits oficials i amistosos, amb la samarreta terrassista, 38 d’elles a la lliga, ocupant d’aquesta forma la 16a posició del rànquing històric de golejadors del Terrassa FC en aquesta competició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa