MónTerrassa
El juvenil de l’Egara es proclama campió d’Espanya
  • CA
Els juvenils de l’Egara celebrant el campionat | FCH

!--akiadsense-->

El Club Egara s’ha proclamat campió d’Espanya Juvenil Masculí al vèncer el partit de la final a l’Atlètic Terrassa per 2-3. Els egarencs s’han classificat per jugar la final després de guanyar els tres partits del grup B, al RC de Polo per 4-2, al CHP Benalmádena per 0-4 i al Club de Campo per 2-3, així com la semifinal al RS Tenis per 2-1.

L’equip ha estat entrenat per Ivet Imbers i Santi Amat, Juan A. Sanromà ha estat el delegat, Joan Ventanyol el fisioterapeuta i Guillem Fustagueras el preparador físic. Els jugadors han estat: Xavi Bigatà. Àlex Broto, Gerard Clapés, Albert Font, Xavi Gispert, Joan Griera, Isidre Martí, Sergi Martínez, Nacho Méndez, Marc Recasens, Perdo Sanromà, Marc Sanromà, Iñaki Sarrabayrouse, Nacho Torredemer, Pol Torres, Joan Carol, Nil Puig i Cesc Jorba. El combinat del Pla del Bon Aire també va penjar-se la medalla de campió de Catalunya.

Als premis individuals, Marc Vizcaíno (Atlètic Terrassa) ha rebut el de millor jugador; Marc Recasens (Club Egara), Roc Badia (Atlètic Terrassa) i Pau Torrente (CD Terrassa) el de màxim golejador i Jan Calvache (CD Terrassa) el de millor porter.

La classificació final ha estat:

1r – Club Egara

2n – Atlètic Terrassa

3r – RS Tenis

4t – Club de Campo

5è – RC Polo

6è– CD Terrassa

7è– SPV-Complutense

8è– CHP Benalmádena

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa