El derbi Atlètic – Egara de DHA acaba amb repartiment de punts

En aquesta jornada s’han enfrontat el Club Egara i l’Atlètic Terrassa de DHA, un derbi que ha arribat a la fi del temps reglamentari amb empat, 2-2, i repartiment de punts. Els gols no han arribat fins el segon quart quant al minut 7 ha inaugurat el marcador Marc Sallés per l’equip visitant, resultat que s’ha mantingut fins el minut 5 del tercer quart quan Eduard Arbós ha igualat el marcador. A l’últim període s’han marcat els altres dos gols, al minut 6 Roc Oliva ho ha fet pels grocs i al 12 ho ha fet Xavier Aguilar pels ratllats, resultat amb el què s’ha arribat a la fi del temps reglamentari. Amb aquest resultat i la victòria del Club de Campo sobre el Junior FC, 1-0, situa a l’Atlètic Terrassa al quart lloc de la taula; el Club Egara continua segon i el combinat madrileny puja-amb els mateixos 30 punts que l’Atlètic Terrassa- al tercer lloc.

Per la seva banda, el Real Club de Polo ha guanyat al CD Terrassa per 4-0 i segueix líder amb 39 punts, vuit més que el Club Egara. Els gols dels jugadors de Carlos García Cuenca els han marcat Pedro ibarra, Lucas Vila, Manu Bordas i Àlex Reyné. El CD Terrassa segueix vuitè amb vuit punts, tres més que el novè, el FC Barcelona.