El CP San Cristóbal tanca la temporada amb una derrota injusta

El CP San Cristóbal ha perdut aquesta tarda al camp del Sant Andreu. El marcador (2-0) no ha estat fidel al que ha passat al camp. Els parroquials volien acabar amb un triomf, i l’han buscat i han jugat prou bé per aconseguir-ho, però no hi ha hagut sort. Els de Ca n’Anglada han repetit la tònica dels últims partits: bones sensacions, bon joc i mals resultats. Els de Ballabriga ara se’n van de vacances després d’una temporada que es pot considerar extraordinària. I tornaran a jugar a Tercera, una categoria a la que ara ja sembla prou consolidat.

Un Sancris que aquesta ha creat força perill en els primers minuts de joc. Però una de les ocasions més clares l’ha tingut el Sant Andreu, ben resolta pel porter Zapico. Una nova jugada de perill dels de Ballabriga ha arribat al 16, amb el porter ja batut, la pilota s’ha estavellat al pal. Els de ca n’Anglada feien un partit molt i molt seriós en l’últim partit de la temporada. Els primers 25 minuts dels parroquials han esta molt bons. I tota la primera part en general. El Sant Andreu s’ha trobat amb unes mans d’Adrien dins l’àrea i un penal que ha xiulat l’àrbitre. Els jugadors del San Cristóbal s’han queixat molt de la decisió. Els parroquials se n’han anat cap al vestidor amb un injust 1 a 0 en contra i amb el cop moral de veure la porteria perforada a les acaballes del primer temps. Els primers compassos de la segona part han presentat un Sancris valent, a la recerca del gol de l’empat. Els de Ballabriga portaven altre cop el pes del partit, amb un Sant Andreu arreplegat al darrere, a l’espera d’una contra. I del possible i merescut 1 a 1 hem passat a un 2 a 0, que no reflectia en absolut el que passava al terreny de joc. I ha arribat després d’un córner a favor dels parroquials. L’efectivitat dels del Narcís Sala ha marcat la diferència. Amb el 2 a 0 els locals amb enfocat el tram final amb calma. El tram final, amb tot decidit, la intensitat ha baixat i els dos equips ja esperaven el xiulet final.