MónTerrassa
El CN Terrassa suma 12 podis en el V Trofeu de Patinatge Artístic
  • CA
El CN Terrassa suma 12 podis en el V Trofeu de Patinatge Artístic | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana passat el V Trofeu de Patinatge Artístic, una competició que va aplegar 310 patinadors de 13 clubs diferents i que va celebrar-se al Pavelló Municipal de La Maurina.

Al marge dels representants locals, van intervenir patinadors del CP Arenys de Munt, del CP Sant Quirze, del CPA Ciutat de Terrassa, del Club Egara, del CPA Viladecavalls, del PA Piera, del CPA Castelldefels, del CPA Matadepera, del CPA Ribes, del Solsona Patí Club, del PA Igualada i del CPA Cerdanyola. L’acte, que va gaudir d’una magnífica afluència de públic, va comptar amb la presència del president del club Jordi Martín i del delegat de la secció de patinatge i membre de la Junta Directiva Àlex Peñarroya.

Els representants locals van obtenir un total de dotze podis en les vint-i- una categories en joc, entre els quals cal subratllar cinc victòries. Ariadna Feria va imposar-se en categoria júnior femenina, just per davant de la seva companya Laia Bou. També van pujar al graó més alt del podi Aleix Bou en categoria infantil masculí, Paula Marina en categoria iniciació A, Dídac Ponce en iniciació C majors i Carla Macías en iniciació D menors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa