El CN Terrassa s’endú tres punts treballats de la piscina del Sant Andreu

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va derrotar a domicili el CN Sant Andreu (7-8) en partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN. El conjunt de Dídac Cobacho va suar de valent per superar un rival que va oposar resistència fins al final. Amb aquest triomf, els egarencs es mantenen en el tercer lloc del grup C amb 16 punts.

El primer quart va estar caracteritzat per les alternatives. L’equip de Sanchón va avançar-se als trenta segons de joc en una acció en home de més que va culminar Bargalló. Els egarencs van respondre de seguida per mitjà d’una fuetada de Barroso. Tres minuts després, els de Cobacho van situar-se per davant gràcies a una situació en superioritat numèrica que va definir Alarcón. El Sant Andreu va recuperar la iniciativa a través d’un parcial de 2 a 0, amb Paul i Bustos com a artífexs. El CN Terrassa, no obstant, va capgirar l’electrònic abans del final del període amb dues dianes en un minut, obra de Barroso i De Lera (3-4).

El ritme anotador va minvar a partir del segon quart. Les defenses i els porters van imposar la seva llei i l’encert ofensiu dels primers vuit minuts va desaparèixer. Bustos va empatar a quatre només iniciar-se el joc. Poc després, Barroso va transformar en gol un penal comès per Bofill. Els egarencs van marxar al descans amb un marge interessant de dues dianes després que Prieto anotés el 4 a 6 a un minut i mig de la pausa. El CN Terrassa va disposar d’un penal per ampliar l’avantatge, però Tebar va aturar el llançament d’Alegre.

A la represa, un gol matiner de Gutiérrez semblava posar el partit coll avall per als interessos egarencs (4-7). Malauradament, no va ser així. El Sant Andreu es va reenganxar a la lluita pel triomf amb un parcial de 3 a 0 cuinat a foc lent. En l’últim minut del tercer període, Paul, en home de més, va apropar els locals.

La remuntada andreuenca va materialitzar-se en l’últim període. Bustos, també en superioritat numèrica, va estrènyer una mica més el forat amb encara sis minuts i mig per la conclusió. Poc després, un penal comès per De Lera va permetre Paul empatar a set. El matx estava absolutament obert a gairebé cinc minuts per al final. El CN Terrassa va decantar la balança al seu favor en una acció en home de més que va convertir en gol Gutiérrez. En els darrers tres minuts de partit, els egarencs van saber patir i van endur-se un triomf cabdal.

Derbi vallesà

El CN Terrassa rebrà la visita de l’Astralpool CN Sabadell en partit corresponent a la quinzena i penúltima jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN. El matx es disputarà a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica el dissabte 17 d’abril a les 18.00.