El CN Terrassa ja és a semifinals de la Copa Catalunya

El CN Terrassa va empatar amb el CN Sant Andreu (8-8) en partit de tornada de quarts de final de la Copa Catalunya de waterpolo masculí. El conjunt de Dídac Cobacho, que s’havia imposat a l’anada per un contundent 3 a 15, va certificar així l’accés a les semifinals de la competició, que se celebraran dissabte a les instal·lacions del CN Montjuïc. Els egarencs s’enfrontaran al CN Sabadell, que va desfer-se del CE Mediterrani en el primer derbi vallesà de la temporada (13.40h).

El partit va resultar prou igualat. Álvaro Granados va avançar els locals en la primera acció del partit. Veenhuis va empatar dos minuts després. El CN Terrassa va recuperar la iniciativa gràcies a una jugada en home de més resolta per Fran Sánchez (2-1). Els egarencs van ampliar la diferència a l’inici del segon període. Una diana de Jordi Pérez i un penal comès per Bertran que va transformar Xavi Serra van enfilar l’electrònic fins al 4 a 1. El Sant Andreu va reaccionar bé a aquesta primera estrebada amb dues dianes consecutives de Veenhuis i Paul. El CN Terrassa va marxar al descans amb dos gols d’avantatge després que Alarcón batés Santis (5-3).

A la represa, els de Dídac Cobacho van seguir controlant el partit. Els visitants van situar-se a un gol de la mà de Veenhuis, màxim anotador del matx amb quatres dianes. La rèplica egarenca va arribar a través de Granados, que va anotar el 6 a 4. La dinàmica va repetir-se després que Jordi Pérez contrarestés la diana prèvia de Sabaya (7-5). En el darrer període, amb l’eliminatòria resolta, el CN Terrassa va desconnectar- se momentàniament, fet que va aprofitar el Sant Andreu per empatar el partit. Els de Dani Ballart van capgirar el marcador amb un parcial de 0 a 3, obra de Willen, William i Veenhuis. A cinquanta segons del final, Óscar Aguilar va marcar l’empat a vuit definitiu.