MónTerrassa
El CN Terrassa fa 4 podis en el Trofeu del Mediterrani
Laia Bou va proclamar-se segona en categoria júnior | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa va aconseguir quatre podis en el Trofeu del Mediterrani de patinatge artístic que va celebrar-se entre els dies 12 i 16 de juliol a Castelldefels.

Yaiza Algaba va destacar en adjudicar-se la victòria en categoria juvenil B. Al seu torn, Luisa Jiménez va ser segona en cadet B, mentre que Alba Falces i Xènia Bas van obtenir la tercera plaça en Iniciació C i Iniciació A-1, respectivament.

El club va classificar dotze nedadores més entre les deu millors de les diferents categories en competició. Berta Romero va ocupar el quart lloc en infantil B, mateix èxit que va assolir Eva Garrido en Iniciació C Mitjanes. Per la seva banda, Berta Moreno va finalitzar sisena en Iniciació A-1, a l’igual que Lucía Santillana en Iniciació A, Diana Vásquez en Infantil B i Ainara Tomàs en Juvenil B. Així mateix, Marta Pérez va ser setena en Iniciació C, un lloc per davant de la seva companya Martina Rebollar. Edurne Montes també va classificar-se vuitena, en aquest cas, en Iniciació B. Finalment, Lucía Díaz i Nerea Nevado van ser novenes en Certificat i Infantil B, respectivament, i Aina Riado va acabar desena en Iniciació C.

Nou comentari

Comparteix