El CN Terrassa de waterpolo queda fora de la final de la lliga

El sènior masculí de waterpolo va caure eliminat en les semifinals del play-off pel títol de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN després de caure contra el CN Barcelona en els dos primers partits de la sèrie. El conjunt de Dídac Cobacho va debutar dissabte amb una derrota a la Nova Escullera en un matx prou equilibrat (16-14) i ahir diumenge van perdre amb més claredat davant un rival que va mostrar-se superior (7-11). D’aquesta manera, els egarencs tanquen la competició estatal i estan a l’espera de disputar les semifinals de la Copa Catalunya contra l’Astralpool CN Sabadell.

El sènior masculí de waterpolo va perdre dissabte el primer partit de semifinals del play-off pel títol de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN a la Nova Escullera contra el CN Barcelona (16-14). En un matx igualat i espectacular, els cenebistes van decantar la balança al seu favor en els primers minuts del darrer quart, quan van obrir una escletxa de tres gols (13-10).

El conjunt de Dídac Cobacho no va començar bé. Mitjan quart, els de Víctor González havien situat un preocupant 4 a 1 en l’electrònic. Van den Burg i Delgado van col·locar el 2 a 0 de seguida. Alarcón va replicar per part egarenca, però Esteller i Gomà van ser els encarregats d’ampliar la renda immediatament. El CN Barcelona va poder tancar el període amb dos gols d’avantatge (5-3).

El CN Terrassa va millorar les seves prestacions en el segon període en un xoc marcat per l’encert ofensiu. En el tercer minut de quart, va restablir l’equilibri després que Fran Sánchez batés Aguirre (5-5). A partir d’aquí, el partit va esdevenir un intercanvi de cops apassionant que va conduir el matx fins al 8 a 7 amb què es va arribar al descans. Power, Duric i Delgado van anotar per part cenebista, mentre que Gutiérrez i Carrillo van marcar les dianes egarenques.

A la represa, la igualtat es va mantenir. El CN Barcelona va conservar la iniciativa, amb els Dídac Cobacho ben enganxats als talons. El CN Terrassa va empatar a vuit, a nou i a deu i, en el darrer sospir del tercer quart, Esteller, en home de més, va permetre els cenebistes afrontar l’últim període per davant (11-10).

El xoc es va començar a decidir en els primers instants del darrer quart. Un parcial de 2 a 0 del conjunt de Víctor González, obra de Delgado i Tahull, va incrementar la diferència i va impossibilitar la remuntada terrassenca. Els de¡ Cobacho, però, no ho van deixar d’intentar. Després que Estrany marqués el 14 a 11, Carrillo i Barroso, de penal, van estrènyer el marcador. El CN Terrassa va tornar a situar-se a només un gol (15-14) a tan sols un minut i mig del final. Però una diana de Delgado va sentenciar.

El sènior masculí de waterpolo va quedar eliminat del play-off pel títol de la
Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN en perdre ahir el segon partit contra el CN
Barcelona per 7 a 11. Els cenebistes, amb un Unai Aguirre prodigiós sota els
pals, van trencar el matx amb un parcial de 0 a 4 en el tercer període.
El xoc va arrencar amb la igualtat que es preveia. Dues accions en home de
més culminades per Barroso i Delgado van col·locar l’empat a un als quatre
minuts de joc. El CN Terrassa va col·locar-se per davant poc després gràcies a
un llançament llunyà de Barroso. En el tram final del període, no obstant, els
visitants van capgirar l’electrònic a través d’una acció personal de Gomà des de
l’extrem dret i d’una diana de Ramon des dels dos metres (2-3).

La dinàmica no va variar en el segon quart. Els egarencs es mostraven poc
inspirats en les accions de superioritat numèrica davant un Unai Aguirre que va
anar creixent amb el pas dels minuts. Tahull, un altre cop des dels dos metres,
va eixamplar l’avantatge cenebista. El CN Barcelona va disposar d’un penal per
ampliar la diferència, però Flores va estavellar el llançament al pal. Tot seguit,
Gutiérrez, en home de més, va retallar el marge (3-4). La distància va
mantenir-se fins al descans després que Carrillo contrarestés la diana prèvia de
Tahull (4-5).

El partit es va trencar a la represa. Aguirre va mostrar-se superb i va refusar tots i cadascun dels llançaments locals. Els de Víctor González van aprofitar la solidesa defensiva per encadenar un parcial de 0 a 4 que va resultar definitiu. Flores va fer un doblet en només un minut de joc i, en el tram final del tercer període, Delgado, amb un tir esplèndid, i Flores, ara de penal, van enfilar l’electrònic fins al 4 a 9.

En l’últim quart, el CN Barcelona va gestionar la renda i el matx va anar llanguint. Els egarencs van poder disminuir lleugerament la distància gràcies a
un gol de Carrillo a quaranta-cinc segons de la botzina (7-11).