El CN Terrassa, cinquè en el Campionat d’Espanya Infantil Masculí

El Club Natació Terrassa va classificar-se en cinquena posició en la fase final del Campionat d’Espanya Infantil Masculí de waterpolo que va celebrar-se a les instal·lacions del Centro Acuático de Málaga entre dijous i diumenge.

La competició va aplegar els vint-i- quatre millors equips de la categoria. El conjunt de Manel Llobregat, bronze al Campionat de Catalunya, no va protagonitzar un bon debut contra el WP Marbella. Després d’empatar a nou gols al final de temps reglamentari, els egarencs van vèncer la tanda de penals per 4 a 3, desenllaç que va esdevenir clau per accedir als vuitens de final. El CN Terrassa va tancar la primera fase amb una derrota contra el CN Barcelona per 9 gols a 4 (3-0, 2-3, 2-1 i 2-0).

El CN Terrassa, cinquè en el Campionat d’Espanya Infantil Masculí | CN Terrassa

Els cenebistes, que van proclamar-se campions, van mostrar la seva superioritat. Els de Manel Llobregat, segons del grup A, van creuar-se amb el WP Elx als vuitens de final. Els terrassencs no van tenir pietat i van golejar l’equip alacantí per 12 gols a 1 (2-0, 5-1, 1-0 i 4-0). Pau Diestre, amb quatre dianes, i Aarón Moya, amb tres, van sobresortir en el capítol ofensiu. Malauradament, el CN Terrassa no va poder superar la sempre decisiva ronda de quarts de final i va quedar fora de la lluita per les medalles.

Els egarencs van caure per 7 gols a 10 (3-5, 1-3, 2-1 i 1-1) contra el CN Mataró. Els maresmencs van obrir una escletxa de quatre gols al descans que va resultar definitiva, tot i els esforços del conjunt de Manel Llobregat per eixugar el desavantatge. Dues victòries per tancar el campionat Els terrassencs van refer-se a la perfecció d’aquesta ensopegada i van finalitzar el campionat de la millor forma possible, amb dues victòries.

En primera instància, van derrotar el CD WP Jerez per 9 gols a 5 (1-2, 5-1, 1-0 i 2-2). Després d’un inici tebi, el CN Terrassa va capgirar l’electrònic amb un concloent parcial de 5 a 1 en el segon quart que va posar el partit coll avall. Xavi Soto, amb tres dianes, va ser el màxim anotador local. En el partit pel cinquè i sisè lloc, l’equip de Manel Llobregat va superar el Gersan Helios per 8 a 4 (1-1, 3-0, 3-2 i 1-1). Com en el matx anterior, els egarencs van fonamentar el triomf en un segon quart notable que els va permetre arribar al descans amb un coixí de tres gols (4-1). A la represa, el CN Terrassa va ampliar mínimament la renda gràcies a un parcial de 3 a 2 en el tercer període. Xavi Soto va tornar a destacar en atac en marcar cinc dels vuit gols de l’equip. L’infantil masculí que ha assolit la cinquena plaça en el Campionat d’Espanya està integrat per Eric Hidalgo, Jordi Vert, Xavi Soto, Conrad Conesa, Ramon Descalzi, Víctor Oya, Pau Diestre, Iker López, Dídac Vera, Aarón Moya, Luca Alcaraz, Pol Garcia i Eduard Basora. El segon entrenador és Dídac Cobacho i Karlos Ligero fa funcions de delegat.