MónTerrassa
El CN Terrassa, campió d’Espanya juvenil masculí
  • CA
El CN Terrassa, campió d’Espanya juvenil masculí | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa va proclamar-se brillantment campió d’Espanya juvenil masculí de waterpolo en la fase final que va celebrar-se el cap de setmana a les instal·lacions del CN Barcelona. El conjunt d’Edu Vera i Dídac Cobacho va completar un campionat excel·lent que va culminar amb una victòria ajustada contra els amfitrions en la gran final (4-5). Els egarencs tanquen així una temporada immillorable, atès que, recentment, van adjudicar-se el títol català. El CN Terrassa va resoldre sense cap problema els dos partits de la primera fase. Enquadrat en el grup C, va debutar amb una victòria àmplia contra el WP Turia per 14 a 2 (3-0, 2-1, 5-0 i 4-1) en un matx que es va acabar de trencar a la represa. Oriol Rodríguez, amb cinc dianes, va destacar en la faceta ofensiva. El CN Helios va ser la víctima en el segon matx.!--akiadsense-->

El CN Terrassa va vèncer els aragonesos per 14 a 5 (6-1, 1-2, 5-1 i 2-1) en un partit que els egarencs van solucionar per la via ràpida. El 6 a 1 inicial va deixar el rival sense resposta. Oriol Rodríguez i Albert Soto van capitalitzar el joc ofensiu en anotar quatre gols cadascú.

Quarts de final plàcids

En quarts de final, el CN Terrassa, líder del grup C, va creuar-se amb el CW Sevilla, segon classificat del grup B, al qual va esborrar de la piscina amb un contundent 4 a 22 (0-5, 0-5, 0-7 i 4-5). La diferència entre ambdós conjunts va esdevenir abismal, fins al punt que els andalusos no van poder marcar fins al darrer període. Rodríguez, David Vijuesca i Rafael Prieto, tots tres amb quatre gols, van convertir-se en els màxims anotadors del matx.

Semifinal exigent

El nivell d’exigència va augmentar considerablement en el partit de semifinals. L’equip d’Edu Vera va enfrontar-se al CN La Latina, al qual va eliminar en imposar-se per 6 gols a 11 (2-4, 3-2, 1-3 i 0-2) en un matx que no va poder enllestir fins al tram final. Els madrilenys van mantenir-se dins el partit en els dos primers períodes gràcies a la seva efectivitat en les accions en home de més, fet que va conduir el marcador a un incert 5 a 6 al descans. A la represa, el CN Terrassa va ajustar la defensa sobre la boia i el CN La Latina no va disposar d’exclusions. Els d’Edu Vera, a més, van sortir amb decisió al contracop, un tret distintiu de l’equip, i van avançar amb fermesa cap a la gran final amb un parcial d’1 a 5.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa