MónTerrassa
El CF Viladecavalls s’uneix al San Cristóbal i el Jàbac Terrassa
  • CA
L’alcaldessa de Viladecavalls amb representants del CF Viladecavalls, Jàbac Terrassa i CP San Cristóbal | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Aquest divendres 7 d’abril, el Club de Futbol Viladecavalls, Centre Parroquial San Cristóbal i l’Unió de Futbol Base Jabac de Terrassa han presentat a l’Ajuntament de Viladecavalls el nou projecte de col·laboració entre aquestes entitats esportives. A l’acte, el president del CF Viladecavalls, Antonio Bercero, el president del CP San Cristóbal, Miguel Ángel Moreno i el president del UFB Jabac, Carles Mota han exposat el projecte a l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i el Primer Tinent d’alcalde i Regidor d’Esports del consistori, Pere Nogués.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és el de treballar conjuntament en matèria de gestió econòmica. Així, el CF Viladecavalls es podrà dotar dels recursos necessaris per fer un salt qualitatiu i quantitatiu en el creixement del club. En finalitzar, el president del CF Viladecavalls ha lliurat una samarreta del club a l’Alcaldessa que l’ha felicitat per aquesta fita i ha encoratjat als presidents de les tres entitats a continuar treballant per l’esport i la transmissió dels seus valors al conjunt de la societat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa