El campió del IV Nacions masculí a Terrassa no es decidirà fins a l’última jornada
Imatge de la selecció espanyola en un moment del partit contra Holanda | Francesc Xavier Moreno

!--akiadsense-->

El torneig Quatre Nacions que es disputa a Terrassa amb motiu del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 ha arribat aquest dilluns a la segona jornada. La selecció femenina dels Països Baixos s’ha proclamat virtualment campiona de la competició, mentre que en la categoria masculina tot es decidirà en la darrera jornada. Un cop més, les grades de l’Estadi Olímpic Municipal de Hockey Martí Colomer ha comptat amb una excel·lent afluència de públic.

Els partits del Quatre Nacions masculí han obert i tancat el dilluns. Al matí, la selecció d’Anglaterra s’ha refet de la desfeta contra els Països Baixos de diumenge i ha superat Alemanya per 0 a 3. Al vespre, la selecció espanyola ha empatat a dos contra els Països Baixos. De fet, Espanya s’ha avançat amb dos gols: Álvaro Iglesias ha obert la llauna en el segon quart i Diego Arana ha marcat el segon després de la mitja part. Els gols de Brinkman i Pruijser, en el tercer i últim quart, respectivament, han permès l’empat dels neerlandesos. La nota negativa ha estat la lesió de Vicenç Ruiz, quan quedaven pocs segons per concloure el tercer període.

En la competició femenina, la selecció dels Països ha derrotat per 0 a 4 el combinat espanyol. La victòria neerlandesa, combinada amb l’empat a zero entre Alemanya i Bèlgica, situa virtualment la selecció dels Països Baixos com a guanyadora del torneig. Aquest dimarts serà el dia de descans i el Quatre Nacions es reprendrà el proper dimecres a partir de les 9 del matí. Quan acabi el darrer dels quatre partits previstos, tindrà lloc la cerimònia de clausura del torneig.