MónTerrassa
El camp municipal de ca n’Anglada ja llueix la nova gespa artificial
  • CA

Les obres del camp municipal de futbol de Ca n’Anglada de Terrassa avancen a bon ritme. Aquest divendres, l’estadi on jugaran aquesta temporada 2021-22 tant el CP San Cristóbal, de Tercera RFEF, com el Terrassa FC, de Segona RFEF, ha rebut la visita del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno; acompanyat de les tinentes d’alcalde Núria Marín i Teresa Ciurana. També hi eren el president del club parroquial, Paco Manchado, així com membres de la junta directiva de l’entitat.

La visita ha servit per comprovar in situ l’estat de les obres de millora de les instal·lacions esportives, amb què, en una primera fase, s’ha procedit a renovar la gespa artificial. Això permetrà que la setmana vinent, si no hi ha canvis d’última hora, els dos primers equips dels clubs terrassencs puguin ja realitzar-hi els entrenaments. Els treballs venen motivats arran de l’acord arribat entre Ajuntament i els dos clubs de compartir camp. I és que el Terrassa FC ha hagut deixar de manera obligada l’Estadi Olímpic per les obres d’adequació i millora que s’hi estan fent, per estar a punt per acollir el Mundial d’Hoquei Herba Femení 2022.

El projecte de millora del camp de Ca n’Anglada compta amb un pressupost d’uns 250.000 euros, on, a més de canviar la gespa artificial també es preveu realitzar treballs per ampliar i adequar la zona de vestidors, la graderia, i canvis en les torres d’il·luminació i a les banquetes.

L’acord entre les dues entitats ha estat total, fins al punt que ara fa uns dies es va presentar un nou abonament, conegut com a Carnet Duo, pel qual els aficionats podran gaudir per un bon preu de tots els partits a casa que disputin tant el CP San Cristóbal com el Terrassa FC. El primer partit al camp municipal serà el dia 5 de setembre en què es podrà veure el Terrassa FC contra el Huesca B a les 17h. Per la seva part, el conjunt dirigit per Oliver Ballabriga iniciarà la competició a casa del Granollers el diumenge dia 5 a les 12h. Per tant, el primer partit a casa serà la setmana següent, el 12 de setembre, a les 12h, davant del Peralada.

Visita d’obres dels regidors de l’Ajuntament al camp municipal de Ca n’Anglada | Rafel Casanova BCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa