El cadet masculí de waterpolo del CN Terrassa, campió d’Espanya
Equip Waterpolo | Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa va proclamar-se campió d’Espanya cadet masculí de waterpolo a la fase final que va celebrar-se entre dijous 13 de juliol i diumenge 16 de juliol a les instal·lacions del CN Metropole de Las Palmas de Gran Canaria. El conjunt de Manel Llobregat va tancar així una temporada excepcional, atès que fa menys d’un mes va penjar-se la medalla de bronze al Campionat de Catalunya.

El conjunt de Manel Llobregat va debutar directament en vuitens de final contra el segon classificat del grup C de la primera fase, l’Urbat Urkotronik basc, al qual va superar per un clar 12 a 3 (3-0, 3-0, 3-2 i 1-2). Els egarencs van encadenar un parcial de 6 a 0 al descans que va deixar el partit resolt. Teo Soler, amb tres dianes, va ser el màxim anotador, ben secundat per Víctor Calero, Iker Soto i Marc Ortiz, que van anotar dues cadascun.

El CN Terrassa va mostrar la mateixa solvència en el matx de quarts de final contra el CW Elx. Els de Manel Llobregat van derrotar els alacantins per un concloent 10 a 2 (3-0, 4-0, 2-1 i 1-1). Com en el cas dels vuitens de final, els egarencs no van voler sorpreses i van fonamentar la victòria en una arrencada fulgurant que es va reflectir amb un 7 a 0 al descans. Arnau Piqué va sobresortir en l’aspecte ofensiu en marcar tres gols. Iker Soto i Martí Gabarró en van fer dos cadascun.