El cadet A del CV Terrassa tanca la temporada de menys a més

Dissabte, el cadet A del CV Terrassa disputava l’últim partit de la temporada a la capital de la comarca de l’Anoia (3 a 1). El Terrassa començava el partit sense desplegar el seu joc. No hi havia manera de trobar bones sensacions, malgrat les diverses rotacions dels tècnics. Les terrassenques no confiaven en la victòria. I el marcador ho reflectia. No va ser fins al tercer set, quan les cadets van demostrar la serietat i l’ordre exigit i necessari per aconseguir la victòria. Les terrassenques van fer gaudir al públic crean jugades efectives en atac i van aconseguir posar el 2-1 al marcador. El quart set s’encarava amb bones sensacions i amb la moral alta després de guanyar el set anterior. Les vermelles, per davant del marcador durant bona part del set, no van poder mantenir la tensió a les acaballes. I no van poder forçar el tie-break. Els parcials van ser de 25-12/25-13/22-25/25-20.

Les cadet A acomiaden la temporada amb l’objectiu marcat. Cohesió de grup i preparar a les joves promeses terrassenques de cara a properes temporades.