MónTerrassa
El benjamí femení del CN Terrassa, cinquè al Campionat de Catalunya
  • CA

L’equip benjamí femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va obtenir una meritòria cinquena posició en el Campionat de Catalunya que va celebrar-se el cap de setmana passat a la Piscina Municipal de Montjuïc de Barcelona. El conjunt dirigit per Dídac Cobacho i Iván Sánchez va estrenar-se amb una derrota (6-4) contra l’equip que va esdevenir campió, la UE Horta, que va mostrar-se molt superior a tots els rivals. Aquest encreuament tan dur de quarts de final va conduir les egarenques a la lluita per la cinquena plaça, fita que van assolir sense dificultats en golejar el CN Sant Andreu B (9-0) i el CN Mataró (10-2).

El benjamí femení del CN Terrassa està integrat per Noa Benavides, Martina Gràcia, Carlota López, Arlet Salas, Laia Tarradas, Paula Vellani, Eva Gómez, Jana Fernández, Chloe Finestra, Lucía Romero, Queralt Royo, Berta Castellano, Irene Sánchez i Anna Aparicio.

Setena posició de l’equip masculí

Al seu torn, l’equip benjamí masculí va debutar amb una victòria en vuitens de final contra el CN Catalunya per 3 a 2. Posteriorment, el conjunt de Dídac Cobacho i Iván Sánchez va caure en quarts de final contra la UE Horta (6-4), resultat que el va dirigir a jugar per les places compreses entre la cinquena i la vuitena. Els egarencs van perdre contra el CN Sant Andreu i van tancar la seva participació amb un triomf contra el CN Poble Nou (6-3) en el matx per la setena plaça.

El benjamí masculí del CN Terrassa està format per Arnau Conesa, Arnau García, Pau Velasco, Oliver Herrera, José Manuel Llenin, Alejandro Barrio, Pol Aguilera, Miguel Arnau, Yahel Muñoz, Daniel Linares, Marcos Vidal, Lucas Uroz, Llibert Sereno i Eric González.

Foto equips benjamins WP del CN Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa