MónTerrassa
Un egarenc, candidat als Premis Fosbury 2018
  • CA
Xavi Lleonart candidat als Premis Fosbury
Xavi Lleonart candidat als Premis Fosbury | Cedida

!--akiadsense-->

Per tercer any consecutiu La Fosbury ha preparat el Top 50 dels millors esportistes de l’any al nostre país. El resultat d’aquest singular rànquing mixt es farà públic entre el 27 i el 31 de desembre amb una entrega de 10 noms cada dia. Amb la tria que la redacció del mitjà de comunicació, s’obre ara la votació dels lectors de La Fosbury per definir el premi popular d’enguany.

Entre els candidats hi trobem Xavier Lleonart (Terrassa, 1990), que presenta com a mèrits esportius haver estat campió de l’Euro Hockey League d’hoquei herba amb el Bloemendaal holandès i ser escollit MVP de la final. Al seu costat hi apareixent noms com Kilian Jornet, Rafa Nadal, Marc Márquez o Toni Bou.

En una primera fase els lectors podran votar els esportistes que vulguin en una llista de 30 candidatures en categoria femenina i 30 candidatures més en la masculina. Els vuit primers de cada llista es “classificaran” per la votació final, que serà la que acabarà definint el podi dels Premis Fosbury per votació popular de cada categoria.

Clica aquí veure la llista sencera i votar el millor esportista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa