MónTerrassa
Egara Powerlifting cancel·la la jornada solidària

L’associació esportiva Egara Powerlifting ha comunicat aquest dimarts, 30 de novembre, que s’ha procedit a cancel·lar la jornada solidària prevista per el pròxim 17, 18 i 19 de desembre. El campionat benèfic pretenia recollir fons per a la lluita contra el càncer infantil i comptava amb el suport de les entitats Policias por y para los valientes i Leucos by Ingrid, a més de diversos patrocinadors.

Els motius que han motivat aquesta decisió i que l’organització ha fet públics estan relacionats amb un tema logístic, i en culpen principalment a l’Ajuntament de Terrassa. “No tenim la confiança necessària per continuar endavant amb el Campionat, ja que la serietat mostrada per l’Ajuntament deixa molt a desitjar, i encara que els treballadors municipals ens insten a continuar endavant, amb l’actitud del responsable només tenim la certesa que ens denegarà l’autorització amb qualsevol excusa”, exposen en el comunicat.

El neguit per l’organització d’aquest campionat ja es remunta a mesos abans, quan l’Egara Powerlifting va saber que la pista de futbol sala del poliesportiu de La Cogullada, es trobaria en obres durant els dies previstos per la jornada benèfica. Al mes de setembre. En una posterior reunió amb el regidor d’Esports i el Cap Tècnic, se’ls va donar com a alternativa poder utilitzar el Recinte Firal, ubicat al passeig 22 de juliol. L’entitat s’hi va mostrar d’acord i va iniciar els preparatius. Veient que passaven les setmanes i que l’autorització oficial no arribava van explicitar el seu malestar públicament, també a través dels mitjans de comunicació.

Una nova ubicació però sense confiança

Va ser així quan van rebre un formulari per fer la sol·licitud amb els requisits per poder utilitzar l’espai. Aquest tràmit, afirmen, va comptar amb l’ajuda de Policias por y para los valientes, més experts en les peticions. La resposta des de l’Ajuntament va ser que necessitaven “implementar sistemes de renovació d’aire i contractar empresa de neteja i consergeria”. EgaraPowerlifting afirma que aquestes requisits no són assumibles. Tornar a haver-hi una reunió i, diuen que se’ls ofereix la pista de l’ESE Cogullada, el primer lloc que se’ls va denegar el setembre.

Ara però, des de l’entitat ja no confien en la seva paraula i creuen que el responsable “ens tirarà enrere l’autorització i haurem perdut el temps”. Així que s’ha decidit cancel·lar. ILP Espanya “es deu als esportistes, i no es pot garantir amb tant poc temps de marge la celebració de l’esdeveniment”, subratllen i afegeixen que “vam voler portar-lo a una ciutat fora de Terrassa però ens van convèncer de mantenir-lo aquí. No podem fer res més que lamentar haver confiat en la paraula dels qui estan al capdavant de l’Ajuntament de Terrassa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa