MónTerrassa
Egara Power torna al poliesportiu de La Cogullada
  • CA

Bones notícies per al Club Deportivo Egara Powerlifting: l’entitat retorna al poliesportiu de La Cogullada de Terrassa. Així ho han anunciat a través de les xarxes socials, en què es mostren molt satisfets per poder ocupar, de nou, l’espai que fins ara era la seva seu. “Avui tornem a muntar el nostre material al poliesportiu, ocupant mitja pista. I estem a l’espera de poder-la tenir en la seva totalitat ben aviat”, han comunicat. Recordem que el club havia mostrat el seu malestar perquè el passat 26 de novembre havien d’abandonar les instal·lacions i no sabien on podrien continuar la seva activitat.

El club ha volgut agraïr especialment la feina del regidor Noel Duque, que és qui els ha aconseguit l’autorització per ocupar l’equipament; “perquè al final, el millor que tenim les persones és el diàleg, es tracta de convèncer, no de vèncer“, ha subratllat el president de l’entitat Cristóbal Moreno, que ha insistit que l’Egara Powerlifting és un projecte “que fa del barri un millor lloc per viure, i que les persones se sentin millor, sumant l’esport a les seves vides”.

En aquest sentit, Noel Duque ha explicat a Món Terrassa com s’ha produït aquest retorn i com ha estat la col·laboració entre l’Ajuntament i entitat: “Des de la primera reunió que vaig tenir amb Powerlifting em vaig comprometre que tindrien l’espai en el qual ara es troben. Les obres han fet que l’haguessin d’abandonar temporalment, perquè l’empresa ens va demanar aquest espai per poder acumular-hi el material. Però en veure que no l’utilitzaven, els l’hem reclamat per poder deixar entrar l’entitat. I així ha estat”.

El regidor es mostra d’acord amb les paraules del club esportiu, “parlant la gent s’entén”, tot i reconèixer que “hi ha hagut molta tensió al voltant d’aquest tema”. Duque afirma que “per un futur, ens enduem l’aprenentatge que no s’ha d’esguerrar la confiança per un malentès o un contratemps”, i recalca que “Powerlifting fa una funció important, igual que totes les entitats que tenen cabuda en aquest equipament. I en tindrem cura. Però és important que treballem des de la pau, confiança i respecte mutu”.

Membres de l’Egara Powerlifting tornen al poliesportiu de La Cogullada de Terrassa | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa