L’Egara, a la final del Campionat de Catalunya DHA, espera rival

El Club Egara, amb deu punts i cap partit per disputar de la lliga, serà un dels protagonistes de la final del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor Masculina A, que es jugarà diumenge, 12 de setembre, a les 15h, a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa. El combinat que dirigeix Ramon Sala va empatar a dos dissabte en el partit jugat contra l’Atlètic Terrassa HC. Els gols dels ratllats els van aconseguir Lluís Mercadé i Marc Recasens, els dels grocs els van marcar Marc Escudé i Pau Cunill. Diumenge va vèncer a domicili al Junior FC per 1-2. Arnau de Bruijn va fer els gols pels locals i Marc Recasens i Aleix Gil pels visitants.

En aquests moments el Real Club de Polo ocupa el segon lloc de la classificació amb sis punts i encara amb un partit per disputar, programat per dijous a les 20.30h, i que tindrà com a rival al Junior FC. El conjunt barceloní va apuntar-se els sis punts aquest cap de setmana, en vèncer al FC Barcelona per 3 a 1, i a l’Atlètic Terrassa HC per 3 a 4. Els resultats dels partits que encara resten per disputar-se, i que són FC Barcelona – Atlètic Terrassa programat per dimecres, a les 20.30h, i el del Real Club de Polo – Junior FC, que es disputarà dijous a les 20.30h, donaran el passi al rival del Club Egara en la gran final i decidiran els equips que jugaran el partit pel tercer-quart lloc.

El Real Club de Polo que compta amb sis punts està situat en segon lloc de la taula; l’Atlètic Terrassa en porta quatre i és tercer; el FC Barcelona en porta tres punts i és quart, i el Junior FC tanca la classificació amb cap positiu. Les finals del dia 12 de setembre seran retransmeses per la plataforma OTT de TV que la FCH, juntament amb la UFEC, ha dut a terme, per la qual cosa si no es pot assistir a Can Salas es podran seguir en directe.