MónTerrassa
Egara, cara, i CD Terrassa, creu, en el debut a la Liga Iberdrola
  • CA

Aquest cap de setmana ha començat la Liga IBERDROLA 2021-2022 amb cinc partits, tres dels quals han acabat amb victòria per als locals però dues han estat victòries -i per àmplia golejada- dels visitants. Quant als equips de Terrassa, en aquesta màxima categoria femenina hi trobem el Club Egara, que ha començat la lliga amb una important victòria i el CD Terrassa que no va tenir tanta sort a casa del CH Sardinero. A la classificació, se situen ambdós en 5a i 6a posició, a mitja taula.

El Club Egara va rebre aquest diumenge al migdia a casa a la Real Sociedad. En va tenir prou amb un solidari gol, des del penal córner, de Maria Tost, per endur-se els punts i el primer triomf a la Lliga. El Pla del Bon Aire va viure un partit molt emocionant i altament competitiu, on únicament l’encert de la jugadora internacional amb l’absoluta va aconseguir desquilibrar-lo. Tres punts per a les ratllades que aspiren aquest any a tot.

Per la seva banda, el CD Terrassa va desplaçar-se fins a Santander en un primer partit de lliga feixuc. El partit va mantenir-se amb la igualtat al marcador fins a superar el moment d’intercanvi de camps. Va ser aleshores quan les de Les Pedritxes no van saber trobar-se mentre que les locals van tenir més encert de cara a porteria. Laureana De Felice posava les càntabres per davant. Tanmateix, la reacció vermella no va trigar a arribar. Ho va fer de l’estic d’Anna Julia Goldstein amb una rèplica fulgurant. Ja a l’últim parcial, i des de l’stroke, Lucía Cocaro no perdonava i posava el 2 a 1 al marcador, deixant el partit per setència i els tres punts al Sardinero.

La victòria del Sanse Complutense per un sorepnent 1 a 8 davant del FC Barcelona les situa líders i envia les blaugranes a l’última posició. Això les fa especialment perilloses de cara al cap de setmana vinent, quan s’enfrontaran al CD Terrassa Hockey a camp terrassenc. Les ratllades marxaran fins a Barcelona per enfrontar-se al Polo, que va golejar al Taburiente.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa