MónTerrassa
Edu Quemada, Anna Soler i Karina Domingo, premis (H)armonia
  • CA
Edu Quemada, Anna Soler i Karina Domingo, nous premis (H)armonia 2019
Edu Quemada, Anna Soler i Karina Domingo, nous premis (H)armonia 2019 | Rafa Martín

!--akiadsense-->

Més de 300 ratllats i ratllades es van reunir per celebrar la 30a edició del Sopar (H)armonia del Club Egara. Durant l’acte i abans de conèixer als 3 guanyadors dels preuats premis, jugadors, jugadores i equips van ser reconeguts i premiats pels seus èxits durant l’anterior temporada vestint la ratllada o en les diferents competicions estatals, europees i mundials.

Juntament amb l’arribada dels postres, arribava el moment més esperat de la nit, el moment de conèixer els tres (H)armonia d’enguany. El jurat arrencava fa unes setmanes amb una llista de 33 candidats per deixar-la en els definitius 11 finalistes, i d’aquests només 3 en serien els guanyadors.

Karina Domingo va emportar-se l’(H)armonia de bronze. Jugadora del primer equip femení de la casa, capitana en vàries temporades i col·laboradora indiscutible de l’Escola de Hockey. Jugadora incansable, lluitadora i oportunista. Persona de Club, de molt Club, sempre a punt per celebrar qualsevol victòria i sempre a punt per animar als nostres juntament amb els companys d’Orgull Ratllat.

L’argent se’l va emportar l’Anna Soler. Jugadora des dels inicis de l’equip de mamis, membre de l’Egara Hockey Solidari i una d’aquelles persones que la trobaràs col·laborant amb diverses tasques, però sempre, des d’un discret segon pla. Una d’aquelles persones que són tant importants en el nostre Club.

I per últim l’(H)armonia d’or. Després de viure varies edicions del sopar com a finalista, l’Edu Quemada va alçar, literalment, l’estatueta d’or. Jugador del club des de que tenia 9 anys, passant per totes les categories i arribant al primer equip masculí. Va canviar el terreny de joc per les banquetes, arribant actualment i des de fa 3 temporades, a ser el segon entrenador del primer equip femení. Edu ha estat implicat en l’organització de diferents torneigs i esdeveniments del Club, destacant la seva participació en l’Exin Master World Cup. Persona molt estimada per la família ratllada i gran mereixedor d’aquest premi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa