MónTerrassa
Dues plates pel CN Terrassa a la Mare Nostrum Cup de futbol
  • CA

Dos equips del Club Natació Terrassa (CNT) han aconseguit la plata al classificar-se segons a la fase de grups a la Mare Nostrum Cup, que va celebrar-se a Salou del 14 al 17 d’abril. El conjunt cadet U16 va classificar-se segon a la fase de grups amb un balanç de dues victòries i una derrota. Als quarts de final, va eliminar el Can Rull Rómulo Tronchoni per 1 a 0, mateix resultat que va quallar contra el Racing Zaragoza en semifinals. A la gran final, va batre l’Inter Promesas Madrid també per la mínima, 1 a 0. Al seu torn, l’equip infantil U13 va ser segon a la fase de grups amb un balanç de dues victòries i una derrota i va vèncer la final contra el PVCV Vleuten neerlandès per 5 a 0.

A part d’aquests dos equips, el club va desplaçar vuit conjunts més a la ciutat tarragonina. El prebenjamí va perdre els tres partits de la fase de grups i va disputar la fase de consolació, en la qual va superar el Barça Academy Pro NY per 5 a 2. El benjamí U10 B va caure en els tres partits de la fase de grups i va jugar la fase de consolació, en la qual va derrotar el CE Bigues i Riells per 3 a 2. El benjamí U10 A va guanyar un partit a la fase de grups i en va perdre dos, resultats que el van portar a la fase de consolació, en la qual va desfer-se de la UE Castellar del Vallès per 5 a 0.

Al seu torn, l’aleví U11 va vèncer un partit a la fase de grups i en va perdre dos. A la fase de consolació, va caure per 2 a 1 contra el Can Rull Rómulo Tronchoni. L’aleví U12 B va perdre els tres partits de la fase de grups i, a la fase de consolació, va caure a la tanda de penals contra el Club Esportiu Tecnifutbol després que el matx acabés en empat a un. Així mateix, l’aleví U12. A va classificar-se per a la fase d’or després de quedar segon a la fase de grups amb un balanç de dues victòries i una derrota. Als vuitens de final, va superar l’AEC Manlleu per 3 a 1 i, en quarts, va ser eliminat pel Barça Academy Pro NY, que va imposar-se per 2 a 0.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa