MónTerrassa
Tres jugadores del CN Terrassa disputen el Campionat mundial de waterpolo
  • CA

Les waterpolistes del CN Terrassa Paula Camús i Martina Cardona han estat convocades per la Federació Espanyola de Natació per participar en el Campionat del Món Júnior de waterpolo que tindrà del 10 al 16 d’octubre, a la ciutat de Netanya, a Israel.

El seleccionador Jordi Valls ha elaborat una llista formada per tretze jugadores. Aquesta llista compta amb Paula Camús i Martina Cardona -del CN Terrassa-, Gisel·la Farré, Maria Palacio, Ariadan Ruiz, Martina Ferré -del CN Sant Andreu-, Elia Jiménez, Elena Ruiz -del CN Rubí-, Elena Camarena -del CDN Boadilla-, Cristina Nogué -del CN Mataró-, Nona Pérez -del CN Sabadell-, Paula Prats -del CN Mediterrani-, i Lucía Gómez -del Real Canoe NC-. Totes elles viatjaràn fins a Netanya amb l’objectiu de tornar amb la medalla d’or penjada al coll.

El combinat estatal està enquadrat en el grup B, en el qual tindrà com a rivals França, els Països Baixos i Sud-Àfrica. El partit contra França es jugarà diumenge 10 d’octubre a les 12:30h del migdia, el partit contra Països Baixos el dilluns 11 a les 8:00h del matí, i el partit contra Sud-Àfrica serà el dimarts 12 a les 18:00h de la tarda. En el cas que el combinat finalitzés com a líder de grup, accediria directament a quarts de final. La resta de seleccions participants són els països d’Itàlia, Grècia, Alemanya i Eslovàquia (amb el grup A), Sèrbia, Argentina, Perú i Israel (amb el grup C), i Hongria, Uzbekistan, Rússia i Brasil (amb el grup D).

A més a més, durant els campionats veurem una tercera nedadora que representarà el club egarenc a la cita israeliana, però amb una altre país. És el cas de la nedadora neerlandesa del CN Terrassa Nina Ten Broek, que competirà amb la selecció dels Països Baixos i que s’enfrontarà amb les nedadores del CN Terrassa en el partit de dilluns 11 d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa